Dat Marco 'lekker' met verschillende vrouwen (hoeveel is niet bekend) tussen de lakens heeft gelegen, en dat al die escapades het einde van zijn huwelijk betekende doet zijn imago geen goed.

Sterker nog: er zit een enorme deuk in.

Afbrokkelen

De zanger scoort als merk veel minder hoog in vergelijking met de afgelopen jaren, zo meldt merkonderzoeker Hendrik Beerda Brand Consultancy op basis van onderzoek onder bijna 100.000 Nederlanders.

Oppoetsen van het imago

Borsato wordt niet alleen minder sympathiek gevonden door vrouwen, zijn algehele imago is gekelderd. 'Na het herstel van zijn burn-out is een charmeoffensief noodzakelijk', aldus Beerda.

Article continues after the ad

Geruchten machine

Marco verdween in januari uit de schijnwerpers vanwege zijn gezondheid. Een maand later werd duidelijk dat zijn huwelijk met Leontine na meer dan twintig jaar is gestrand. De zanger had vorig jaar oktober toegegeven dat hij zijn vrouw jaren geleden had bedrogen met pianiste Iris Hond. Sinds de aankondiging van de scheiding doen geruchten de ronde over meer affaires.

Vrouwen in overvloed

Zo wordt beweerd dat hij ook met zangeres Maan iets heeft gehad en ook het bed heeft gedeeld met een vrouw uit zijn fanclub. De vrouw om wie het gaat was van 2012 tot en met 2017 werkzaam voor de fanclub.

Bron: ANP Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.