wendy erland huwelijk

Wendy van Dijk haalt geregeld publiekelijk uit naar lieden die haar Erland aanvallen. Collega’s raden haar dit af, maar daar trekt de presentatrice zich niets van aan. Sterker nog: ook thuis heeft Wendy dusdanig extreme buien dat Erland het huis ontvlucht!

Wendy van Dijk kan zich op sommige momenten niet inhouden en laat publiekelijk van zich horen. Via Twitter, maar ook op televisie toen Wendy te gast was bij Chantal Janzen. Op de vraag Wie zou je weleens willen slaan?, antwoordde ze: ‘Dat is een vrouw, maar verder noem ik geen namen. Ja! Zo. Als ik die ooit tegenkom. Bááám!!! O, ja! Ze is behoorlijk fors. Ja. En toch pak ik haar!’ Voor AD-columniste Angela de Jong was het duidelijk dat Wendy háár bedoelde, omdat ze al enige tijd kritisch over RTL4 en Erland schreef. Op Twitter haalt Wendy ook vaak uit. Zo kreeg Youp van ’t Hek de volle laag toen hij vorig jaar januari in zijn column zich verbaasde over ‘die gladjakker van een Erland Galjaard en zijn commerciële televisievriendjes’ die een reallife soap hadden gemaakt rondom Peter Jan Rens. Wendy was woest en schreef op Twitter: ‘Erland werkt bij RTL. Hij IS geen RTL. Zou @youpvanthek moeten inzien.

More content below the advertising

Hormonen

Goede tip van een vriend misschien?’ Youp reageerde direct door te zeggen dat Erland toch verantwoordelijk is voor dit soort kneuzenmisbruik. Onlangs moest hij het weer ontgelden. Dit keer omdat hij een optreden bij Paul de Leeuw op het laatste moment had afgezegd nadat de twee ruzie kregen. Wendy nam het publiekelijk voor Paul op. Collega’s vragen zich oprecht af waarom Wendy zich elke keer zo laat gelden. Chantal Janzen sprak Wendy er in haar programma op aan en zei dat ze dat beter niet kon doen. Ook Peter van der Vorst vond het onhandig dat Wendy op Youps column reageerde. ‘Youp mag als columnist schrijven wat hij wil. Dat is zijn vak. Je kan het met hem eens zijn of niet’, zei hij in RTL Boulevard. ‘Het beste is om negatieve kritieken van je af te laten glijden.’  Maar het is de vraag of Wendy er wel iets aan kán doen. In haar eigen glossy bekende ze dat ze last heeft van opspelende hormonen. 

Dit artikel komt uit Story editie 15. Nu in de winkels. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!


Beeld: Peter Smulders

Karin Bloemen is in een paar maanden tijd 25 kilo afgevallen. "Ik was er zo klaar mee, met dik zijn", zegt de cabaretière en zangeres in het AD. Karin kreeg vorig jaar twee nieuwe kunstknieën en ging vervolgens flink aan de lijn.

De reden dat Karin wilde afvallen, was niet omdat ze zichzelf niet mooi vond. "Ik hou van volle vrouwen. Ik vond mezelf prachtig", zegt ze. "Het is alleen niet mooi voor je knieën. Niet voor je rug, je nek, je alles." Wel hoopt de cabaretière dat het gewichtsverlies blijvend is. "Ik ben nu 25 kilo kwijt en als het hier bij blijft ben ik een gelukkig meisje."

More content below the advertising

Dieet

Karin verloor het gewicht door suikers, koolhydraten vlees, vis, zuivel en fruit te schrappen en in plaats daarvan "zakjes met hoogwaardig voedsel op basis van proteïne" tot zich te nemen. "Van het ene zakje bak je een pannenkoekje, uit een ander zakje haal je brood of pasta. Dat combineer je met elke dag ’s middags een salade en bij het avondeten groenten."

Geen Sylvie Meis

Als de cabaretière op haar huidige gewicht blijft is ze tevreden. "Ik heb ook niet de ambitie om nog een Sylvie Meis te worden. Het ging mij echt puur en alleen om de medische kant."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren.

Yolanthe Cabau

Nicolette Kluijver

Tim Douwsma

Rick Brandsteder

Rossana Kluivert

Bekijk alle foto's in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

More content below the advertising

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, Instagram