Humberto Tans vermeende affaire met Dionne Stax heeft niet alleen een enorm impact op zijn privéleven, maar ook op zakelijk gebied. RTL 4-baas Erland Galjaard is allesbehalve blij met de situatie waarin de presentator nu verkeert. 

Lees ook: Humberto Tan geeft eerste reactie op vermeende affaire

Ongepast gedrag

De geruchten over een affaire tussen Humberto en Dionne kwam voor ons een aantal weken geleden als een grote verrassing, maar Erland is er al vanaf de zomer van op de hoogte. Dat meldt een anonieme hooggeplaatste RTL-functionaris aan Privé. “We gaan niemand iets verbieden, maar we zijn een familiezender en daar past dit gedrag niet bij,” zegt de anonieme bron. 

Niet blij

De geruchten dat Humberto zich moest verantwoorden aan Erland, kloppen volgens de anonieme bron niet. “De verhalen dat hij op het matje zou zijn geroepen bij ons, kloppen niet. Het enige wat die hem heeft gezegd, is dat we niet blij zijn met alle gebeurtenissen."

Voor niets

Volgens Privé staat het leven van de presentator voor niks op zijn kop. Dionne zou zich niet graag binden en is dan ook niet van plan om iets serieus met Humberto te beginnen. “Als het echt serieus wordt, geeft ze niet thuis. Natuurlijk geen misdaad, maar intussen is er ditmaal wel een gezin de dupe geworden,” aldus de bron.

Beeld: Peter Smulders | Bron: Mediacourant/Privé

Edwin Smulders: 'Ronald de Boer zie ik regelmatig in Amsterdam-Zuid waar hij met zijn gezin woont. Soms zit hij, zoals hier, op de elektrische bakfiets als hij zijn jongste dochters naar school brengt. Maar hij loopt ook vaak achter de kinderwagen met zoontje Boaz Samuel erin. Na vijf dochters (Brooke, Maxime, Demi, Fenna en Linde) werd Ronald vorig jaar september de trotse vader van een jongen. Toen zijn vriendin Suze van Boaz in verwachting was, stak Ronald niet onder stoelen of banken dat hij, na vijf meiden, het fantastisch zou vinden om een zoon te krijgen. En die wens is dus in vervulling gegaan. In de tijd dat Ronald nog voetbalde, was hij natuurlijk veel weg en had hij weinig tijd om met zijn kids door te brengen. Maar sinds hij voetbalanalist is, is daar veel verandering in gekomen. Hij is nu in het weekend of 
’s avonds aan het werk, maar overdag kan hij vol overgave papa zijn. En ik kan goed merken dat hij daar met volle teugen van geniet.’ 

Beeld: ANP 

Gordon heeft meerdere malen geprobeerd de ware liefde te vinden, maar het is de zanger tot op heden niet gelukt. Zo had de zanger van 2006 tot 2008 een relatie met Sander, die veel jonger was. Nadat het op niets uitliep, nam Gordon zich voor nooit meer iets met een jongere lover te beginnen. 

Relatie

Van lange duur was het voornemen niet. Slechts twee jaar later kreeg hij een relatie met Raoul, die 19 jaar jonger was dan hij. Erg succesvol was de relatie niet. Dan was het aan, dan was het uit. Op het toppunt leek het er even op dat de twee zouden gaan trouwen maar in het voorjaar van 2012 gingen de twee uit elkaar. Gordon zou Raoul hebben bedrogen. 

Eenzaam

Gordon lijdt onder het gebrek aan zijn ware liefde, zo bekende hij in 2013 aan De Telegraaf. Hij noemde het leven zonder geliefde frustrerend en eenzaam. Ook in het programma liep zijn zoektocht op niets uit én bleek hij afgelopen week flink bedrogen te zijn door zijn 'nieuwe liefde'. Wij hopen dat Gordon snel weer in de wolken is.

Beeld: ANP