Roxeanne Hazes is momenteel hoogzwanger en verwacht binnenkort haar eerste kindje met haar verloofde Erik Zwennes. Op Instagram deelt Erik de liefste foto's van zijn vriendin waarin hij laat zien hoe trots hij op haar is.

'Dat zwanger staat je dus echt geweldig he!' schrijft Erik onder een foto waarop we het stel zien tijdens een dag aan het strand in Zandvoort. 

 

Dat zwanger staat je dus echt geweldig he! 🌊❤️

Een bericht gedeeld door Erik Zwennes (@erikzwennes) op

Jongetje

Roxeanne en Erik weten al dat ze de ouders worden van een zoon. Wanneer Roxeanne precies is uitgerekend, is niet bekend. Onlangs deelde Erik al een foto van een hoogzwangere Roxeanne in bikini en het ziet ernaar uit dat het niet lang meer gaat duren.

 

Super heet hier op het water 🤤🙌👙💦 Ik hou van jou heerlijke baby momma van me 😍

Een bericht gedeeld door Erik Zwennes (@erikzwennes) op

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Een prater is boer Jaap Vreeken uit Boer zoekt Vrouw niet. Zelf zou hij zich nooit hebben opgegeven voor het programma, maar een vriendin dacht daar anders over. Hoewel de boeren en hun familieleden een spreekverbod opgelegd hebben gekregen, praat vader Krijn wél met Story. ‘Ik hoop op een lieve vrouw voor Jaap…’

Tijdens de eerste Boer zoekt Vrouw-aflevering zat deelnemende boer Jaap (49) met zijn ouders Krijn en Mady voor de buis. Hoewel de familie van Jaap een spreekverbod van de omroep KRO-NCRV heeft gekregen, praat Jaaps vader Krijn wel met Story. ‘Het was best vreemd om jezelf terug te zien op televisie,’ zegt hij. 'Ik heb eerder met de media gesproken, maar dat ging altijd om mijn vakgebied. Maar nu ging het om Boer zoekt Vrouw. Dat is toch heel iets anders...’ Het populaire televisieprogramma is voor de familie niet onbekend. ‘We kijken elk jaar. Maar het is nooit in ons opgekomen dat Jaap daaraan mee zou willen doen.’ Het was voor Krijn en Mady dan ook een grote verrassing toen hun zoon vertelde dat hij uit 635 boeren was geselecteerd. ‘Maar het was ook voor hem een verrassing. Jaap heeft zich namelijk niet zelf opgegeven. Dat deed een vriendin.' 

Lees het hele interview in Story editie 21. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Linelle Deunk (KRO-NCRV)

Dit weekend gaat de grote Formule 1 Grand Prix de Monaco weer van start. En dat betekent dat Max Verstappen weer lekker mag scheuren door zijn eigen woonwijk. Max heeft een prachtig appartement in het prinsdom, dat tot de puntjes is ingericht door zijn moeder Sophie.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP | Bron: Show.nl