Meer dan drie miljoen mensen zagen dat 'twijfelkonten' boerin Annemiek en Erik (stiekem verliefd op elkaar) toch ervoor kozen niet verder samen te gaan.

De reden: de afstand. 

Te ver weg

Erik heeft een paardenfokkerij in Wenum-Wiesel (Gelderland) en Annemiek heeft haar boerenbedrijf in Drenthe. Een stukje rijden dus. En ja, dat zagen de twee niet zitten. Toch?

Zuur

Nou, wat blijkt. De paardenliefhebber wilde toch alles opgeven voor zijn boerin. 'Eigenlijk ben je zo dichtbij, maar toch ook weer niet. Je vindt haar superleuk, en zij geeft aan jou ook leuk te vinden. Maar het komt niet bij elkaar. Dat is echt wel heel zuur', zo vertelt Erik in een openhartig interview op de website van Boer Zoekt Vrouw.

Article continues after the ad

Alles achterlaten

Waar Erik echt van baalt? 'Dat we er niet eerder over hebben gepraat. Hadden we het niet moeten bekijken op langere termijn. Moeten we het wel zo snel aan de kant gooien? Dat hadden we echt anders kunnen doen. Achteraf gezien had het niet hoeven stuklopen op praktische zaken. We hadden nog tijd genoeg om te kijken of we een toekomst hadden samen. Ik had de boel wel willen achterlaten voor haar.'

Zou het stel dan misschien toch nog bij elkaar komen? Wordt vervolgd...

Bron: Boer Zoekt Vrouw Beeld: KRO-NCRV

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.