Ooit had Erik de Zwart  (60) een relatie met Angela Groothuizen (58). Nadat hun romance overging, bleef de zangeres contact houden met Erik's moeder Coby, die onlangs overleed. Op de dag van haar dood kwam Angela nog bij haar ex-schoonmoeder lang. Erik vertelt Story: 'Alsof zij aanvoelde dat mijn moeder niet lang meer had...'

'De laatste jaren kwakkelde mijn moeder met haar gezondheid en verbleef ze in het Amsterdamse verzorgingstehuis Vondelstede,' vertelt Erik. 'Ze had wat last van dementie, maar was dan ook al 89. Dan kun je kwalen krijgen. Op de dag van haar dood stapte ik de lift uit, en liep tot mijn grote verbazing Angela tegen het lief. Ze vertelde dat ze mijn moeder wilde bezoeken, omdat ze al een tijdje niet geweest was. Bizar toch? Alsof ze voelde dat het haar laatste dag zou zijn. Ik zei dat ze snel moest zijn, omdat ze op sterven lag. Angela is naar aar kamer gegaan en heeft afscheid kunnen nemen. Daar ben ik blij om! Mijn moeder was dol op Angela. 

Het hele verhaal lees je deze week in Story 40, nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Vorige week arriveerden actrice en schrijfster Fajah Lourens (36) en modemiljonair en investeerder Roland Kahn (65) samen op de première van de film Fifty Shades Freed, in het Amsterdamse Theater Tuschinski. Dat gaf ter plekke uiteraard meteen geklets. Zijn Fajah en Roland een setje? fluisterden toeschouwers langs de rode loper zó hard, dat het gekrijs van de passerende trams hen niet eens overstemde. Op zich geen gekke gedachte: Fajah is al tijden niet gesignaleerd met haar laatste minnaar van dienst (timmerman Igor), en Roland zou na relaties met onder anderen Sylvana (Simons), Jasmin en Xiomara – net als Fajah alle drie sexy, exotische dames – weer op de vrijersmarkt zijn.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Na de scheiding van Sylvie Meis maakte Rafael van der Vaart er geen geheim van dat hij het vreselijk vond dat hun zoon Damián in een gebroken gezin moest opgroeien. Nu dreigt dat opnieuw te gebeuren met zijn dochtertje Jesslynn, dat hij kreeg met nieuwe liefde Estavana Polman. Wat is er aan de hand? 

Toen Rafael voor zijn nieuwe liefde Estavana Polman naar Denemarken verhuisde, liet hij Damián zo vaak als mogelijk overvliegen. Ook Damián genoot (en geniet) van elk samenzijn met zijn vader. En toen hij vorig jaar broer werd van halfzusje Jesslynn, liet een trotse Rafael op social media weten: ‘Grote broer aanbidt babyzusje.’ Niets leek Rafaels nieuwe gezinsgeluk in de weg te staan. Tot nu! Rafaels voetbalcontract bij FC Midtjylland loopt deze zomer af en het ziet er niet naar uit dat het wordt verlengd of dat andere Deense clubs de aanvallende middenvelder een aanbieding zullen doen. In het voetbalwereldje gonst het van de geruchten dat clubs uit Qatar en China voor hem in de rij staan. Voor Rafael een lastige keuze, want grote liefde Estavana heeft haar handbalcontract bij Team Esbjerg net met een jaar verlengd. 

Lees het gehele artikel in Story editie 7. Nu in de winkels. 

Beeld: Peter Smulders