Wie Chateau Meiland kijkt, weet dat Martien en dochter Maxime zich doodergeren aan het rijgedrag van Erica. Iets waar zijzelf helemaal gek van wordt.

Erica baalt ervan dat haar man en dochter constant kritiek hebben over haar sportieve rijstijl.

Article continues after the ad

Rijgedrag Erica

'Ik hou wel van doorrijden, ja. Die status die ik heb door Chateau Meiland, dat ik een of andere wegpiraat ben, is volledig onterecht. Ik rij al 35 jaar schadevrij',  zegt Erica in de nieuwste editie van Veronica Superguide. 

Gillende Martien

Ze is dat gezeur van Maxime en Martien echt goed zat. 'Het is vooral het gegil van Martien waardoor het zo lijkt. Maar hij of Maxime zal nooit eens zeggen: ‘Goh, Eer, wat heb je die losgeslagen vrachtwagen goed ontweken!.'

Nieuw seizoen Chateau Meiland

Binnenkort zullen we ongetwijfeld meer gegil en gedoe over het rijgedrag van Erica te zien krijgen, want na de zomer komt een gloednieuw seizoen van Chateau Meiland op de buis. En wel vanaf maandag 30 augustus.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

Verhuizing naar Noordwijk

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland speelt zich af in Noordwijk. Claire, Leroy, Maxime, Erica en Martien zijn namelijk verhuisd. Verder wil zender SBS6 nog geen details naar buiten brengen. 'Meer details volgen op een later moment', vertelde een woordvoerder eerder al aan Shownieuws.

Bron: Veronica Superguide Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.