Gisteren kwam naar buiten dat kaartenbedrijf Hallmark de stekker uit de samenwerking met de familie Meiland heeft getrokken. Het bedrijf staat niet achter de controversiële uitspraken van Erica Meiland, waardoor ze besloten om de kaarten met bekende uitspraken van de realitysterren offline te halen. Erica reageert nu op het verlies van deze grote samenwerking. 

Erica Meiland spreekt zich in haar biografie uit over de islamisering van Nederland, iets waar de realityster grote problemen mee heeft. Hierdoor kreeg Erica bakken kritiek over haar heen, maar ze neemt haar controversiële uitspraken niet terug. Dit bleek reden genoeg te zijn voor kaartenbedrijf Hallmark om de stekker uit de samenwerking te trekken. 

Statement

In een reactie aan De Kanttekening liet Hallmark het volgende weten: 'Wij sluiten niemand uit en vinden dat iedereen erbij hoort en ertoe doet. Wanneer een partner met wie wij samenwerken onze visie niet deelt, voelen wij ons genoodzaakt deze producten offline te halen.'

Reactie

Erica komt nu met een reactie hierop. Zo zou het kaartenbedrijf zonder overleg met de familie Meiland de samenwerking hebben stopgezet. 'Ze zijn even in beraad en tijdens het beraad hebben ze de collectie offline gehaald', vertelt de realityster. 'Wordt vervolgd. We leven in een vreemde maatschappij tegenwoordig...', aldus Erica. 

Article continues after the ad
Bron: Superguide | Beeld: Brunopress

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.