Begin maart maakte Nadège, de voormalig huishoudster van de familie Meiland, bekend dat ze darmkanker heeft. De Meilandjes zijn flink geschrokken van het nieuws en leven sindsdien enorm met haar mee. In een gesprek vertelt Erica nu dat ze eindelijk herenigd zijn met de Française.

Aan Shownieuws laat Erica nu weten dat haar familie herenigd is met hun voormalig schoonmaakster. 

Terugkeer

Afgelopen zondag keerden de Meilandjes terug naar hun oude Chateau Marillaux in Frankrijk. Vanwege een sleuteloverdracht, die later deze week zal plaatsvinden, keerde de familie even terug. Tijdens hun verblijf in Frankrijk wilde de Meilandjes ook een bezoekje brengen aan Nadège. 

Verzoening

De familie Meiland en hun voormalig huishoudster gingen destijds met ruzie uit elkaar. Toch bleven ze beiden hoop houden op een verzoening. 'Wij gaan nog afscheid nemen van het chateau voor de overdracht. Dat zal waarschijnlijk in mei zijn', liet Erica een tijdje terug weten. 'Dan komt ze naar ons toe, ik nodig haar uit. Maar als dat niet gaat, dan gaan we naar haar huis toe.' Iets wat nu ook werkelijkheid is geworden. 

Article continues after the ad

Hereniging 

Erica laat namelijk weten dat die hereniging inmiddels heeft plaatsgevonden. Zo was Nadège, volgens de realityster, blij om de familie weer te zien, in het bijzonder de kleine Claire. Tijdens het weerzien hielden de Meilandjes het niet droog. 'Best emotioneel allemaal', aldus Erica.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.