De Meilandjes en Kerstmis dit jaar. Dat wordt natuurlijk uitbundig, groots en meeslepend op de boerderij. Toch was kerst niet ieder jaar leuk voor Erica.

Een dag die ze nooit zal vergeten.

Article continues after the ad

Paniek in huize Meiland

Op een Eerste Kerstdag ontdekte Erica ineens een knobbeltje in haar borst. Iets waar ze zich rot van schrok. “Ik heb één heel enge kerst gehad: op Eerste Kerstdag voelde ik namelijk ’s ochtends een knobbeltje in mijn borst. Op zo’n moment gaat er zoveel door je hoofd heen. Ik heb iedereen gebeld en we waren allemaal in paniek", zo vertelt ze in de nieuwste Beau Monde.

Gekke plek

Ze kon direct bij de huisarts terecht. Hij had goed nieuws voor haar. Erica: "Gelukkig zei de huisarts dat ik meteen mocht langskomen, zodat hij het kon checken. Het bleek een spatader te zijn, op een heel gekke plek. Ik was zo opgelucht dat het niks ernstigs was, daar hebben we die avond wel even een borrel op gedronken.”

Vlam

Dit jaar wordt Kerstmis een feest voor de Meilandjes: voor het eerst op de boerderij in Nederland met de familie en ja, de nieuwe vlam van Maxime erbij: Leroy. Volgens Martien is hij een aanwinst voor de familie. Zijn dochter is tot over haar oren verliefd. 

Bron: Beau Monde Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.