Martien en Erica zijn al jaren een ijzersterk team. Toch heeft Erica het even zonder haar rechterhand moeten doen. Maar de extravagante kasteelheer keert vandaag weer terug naar Frankrijk en zijn gezin!

Martien heeft Erica, Maxime en kleindochter Claire de afgelopen dagen moeten missen. Hij was in Nederland voor opnames van zijn SBS-programma Cash or Trash. De draaidagen zijn inmiddels achter de rug. Vandaag is de realityster weer terug in Chateau Marillaux, waar de wijn al koud staat voor hem. 'Erica zet de ‘la famille meiland’ wijn alvast maar koud, morgen weer thuis na de opnames ‘Cash or Trash’!', schreef Martien gisteren op Instagram. 

Article continues after the ad

Trouwen voor het geld

Martien en Erica zouden niet zonder elkaar kunnen, en trouwden daarom opnieuw na een eerdere scheiding van elkaar. Een jaar na de aankoop van hun kasteel in Frankrijk en zijn huwelijk met Erica heeft Martien bekend dat geld voor hem de reden is geweest om met Erica te hertrouwen. In het Vlaamse tijdschrift Dag Allemaal vertelt Martien over hun liefde. Maar ook dat hun verstand het van de liefde won. ‘We beseften uiteindelijk dat we elkaar niet meer konden missen. Dat is ook houden van, hè. Wij passen zó goed bij elkaar. We dachten: we gaan toch nooit met een ander trouwen, dus trouwen we gewoon weer met elkaar.’

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.