Vrijdagmiddag gaf Waylon toe dat hij tijdens de zwangerschap van zijn vriendin Bibi Breijman is vreemdgegaan. De zanger ging diep door het stof op Instagram en schreef dat hij hulp moet zoeken voor de demonen in zijn hoofd. Diezelfde avond trad hij op bij een kampvuurconcert in de kasteeltuin van Groeneveld en deed daar opvallende uitspraken over zijn misstap. 

'Het is een gekke dag. Ik kan niet anders zeggen', vertelt Waylon tijdens het pingelen op zijn gitaar. 'Ik heb ook nooit gezegd dat ik normaal was'. Dan zingt hij een nummer waar dat volgens hem uit blijkt. Bij een ander nummer doet de zanger nog een opvallende uitspraak: 'Dit liedje geeft aan dat de schop die het leven je soms kan geven is aangekomen.'

Bedrogen

Roddelkanalen Juice Channel en Life of Yvonne maakten donderdag bekend dat Waylon Bibi zou hebben bedrogen. Dat zou volgens Coldeweijer plaats hebben gevonden toen Bibi hoogzwanger was. Vrijdagmiddag bevestigde Waylon de geruchten en kwam hij met een statement. 

'Onvergeeflijk'

'Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi', schreef de zanger op Instagram. 'Het enige wat ik kan zeggen tegen mezelf is dat ik hulp moet zoeken voor de demonen in mijn hoofd. Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft. Ik wil een betere vader zijn dan dat ik een vriend ben geweest. Ik hou het allermeeste van mijn gezin en juist dat heb ik verkloot.'

Article continues after the ad

Spijt

'Het enige wat Bibi nu verdiende is om in alle rust te kunnen genieten van haar kraamtijd, en zelfs dat heb ik haar afgenomen', vervolgt Waylon. 'Ik ben een lul! Het spijt me Biebs', aldus de zanger. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.