Monique Westenberg heeft een pittig jaar achter de rug. Ze begint 2020 als vrijgezel. Maar eenzaam is ze allesbehalve. Haar zoontje André Hazes junior is haar grote steun en toeverlaat.

Op social media deelt de ex van André Hazes een tweetal foto’s van het jochie. “Ik hoor bij jou, jij hoort bij mij”, begint Monique bij de reeks. “Want jij bent ik, en ik ben jij. En dat is voor altijd. Samen voor altijd.”

Article continues after the ad

Respect

Haar volgers steken haar massaal een hart onder de riem. “Monique, ik vind jou een supermama en je mag trots zijn op jezelf. Je flikt het allemaal maar. Diep respect”, reageert een fan. Julia Mekkes – de 27-jarige ex van Dave Roelvink (25) – noemt het “het mooiste wat er is” en Chantal Janzen (40) laat een hartje achter onder de fotoreeks.

Net mama

Ook smelten fans bij het zien van de kiekjes. “Vreet je toch op! Lekker ventje!”, aldus Anouk Smulders (45). Koffietijd-presentatrice Quinty Trustfull (48) vult aan: “Die snoet!” Bovendien lijkt de kleine Dré volgens meerdere volgers “precies op zijn mama”.

Tekst gaat verder onder de foto

Relatiebreuk

Begin november kondigde André Hazes (25) met veel bombarie aan dat hij zijn knipperlichtrelatie met Monique Westenberg had beëindigd. De twee hebben samen een zoon, de driejarige André. Het was Monique die vervolgens uit de doeken deed dat André verliefd was op een ander. Een dag later bleek die ander niemand minder dan de twintig jaar oudere Bridget Maasland te zijn. Amper twee weken nadat de bom barstte, kreeg Monique de volgende klap te verwerken: haar geliefde oma Corrie (‘de koningin’) was op 88-jarige leeftijd overleden. Bij de uitvaart bleek André uit beelden een van de kistdragers te zijn.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.