In Van Der Vorst Ziet Sterren was Peter van der Vorst te gast bij Jaap Jongbloed. De aflevering stond in teken van het Lilliane Fonds en voor Jaap Jongbloed volgde een bijzondere hereniging.

Operatie 
 

Tijdens de uitzending wordt de presentator in Rwanda herenigd met Amaible, een jongen die geboren werd met klompvoeten. Door een operatie van slechts 750 euro veranderde het leven van de jongen drastisch. Jaap Jongbloed was er destijds bij en kan nu met eigen ogen zien hoe het leven van Amaible veranderd is. Van de klompvoeten is niets meer te merken. Amaible sport in zijn vrije tijd en werkt als fiets-taxi-chauffeur. 

Ambassadeur

De uitzending draaide om Jaap Jongbloed en Erica Terpstra. Beiden zijn ambassadeur van het Liliane Fonds. Dit fonds zet zich in voor kinderen met een handicap. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Wat veel mensen niet over Tanja Jess weten is dat de presentatrice geboren is in Duitsland. Hoewel ze al ontzettend lang hier woont en zich Nederlands voelt, stond in haar paspoort toch dat ze Duitse was. Tot nu. Ze heeft goed nieuws: sinds gisteren mag ze zich officieel een Nederlander noemen.

Velen weten niet beter dat Tanja Nederlandse is. Nu is het in ieder geval écht zo. Tanja heeft een naturalisatie aangevraagd en gisteren was het zover. Met de woorden 'Deze Duitser is officieel Nederlander geworden' kondigt ze op social media aan dat het haar gelukt is.

Beeld: Peter Smulders

Dat leeftijd slechts een getal is, laat Jane Seymour zien met shoot voor Playboy op 67-jarige leeftijd. De actrice deelde een foto op Instagram, waarbij ze schrijft: 'Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk met jullie kan delen! Ik ben onlangs bij mij thuis gefotografeerd en geïnterviewd voor Playboy.'

Jane zegt beter dan ooit in haar vel te zitten op haar 67ste. Ook is ze, naar eigen zeggen, heel open over haar loopbaan en familie in het interview. 'Ik voel me nu veel sexier dan toen ik jonger was. Toen dacht ik 'oh jeetje, ik moet sexy zijn, maar hoe doe ik dat?' Het is enorm bevrijdend om nu op deze manier te leven. Ik zit echt lekker in mijn vel.'

 

Een bericht gedeeld door Jane Seymour (@janeseymour) op

Seymour is niet naakt te zien op de foto's.

Beeld: Peter Smulders