Lars Veldwijk (29), de ex-vriend van Monica Geuze (25), is tijdelijk weer terug in Nederland. De voetballer woont in Zuid-Korea en kan daarom maar weinig bij zijn dochtertje Zara-Lizzy op bezoek. Nu is Lars - na bijna een jaar - weer terug op Nederlandse bodem en kon hij eindelijk zijn kinderen weer in zijn armen sluiten. 

Op het Instagram account van de voetballer is het emotionele weerzien tussen vader en dochter te zien. Maar ook zoontje Mason, die hij kreeg in een eerdere relatie stond zijn vader blij op te wachten op het vliegveld. 

Article continues after the ad

Erg lastig

Ondanks dat Monica het lekker leek om even rust te hebben, valt het de vlogster zwaar dat ze voor bepaalde tijd afscheid moet nemen van haar dochtertje, zo verteld ze in haar nieuwe vlog. 'Ik voel me een beetje depressed. Ik ben haar tas aan het inpakken, aangezien Lars terugkomt voor de komende tijd in december. Dan gaat zij natuurlijk veel tijd daar doorbrengen, omdat ze hem bijna een jaar niet heeft gezien. Maar ik vind het wel erg lastig.' Ondanks dat ze Zara-Lizzy gewoon veel gaat zien omdat ze dicht bij Lars woont, kan Monica de tranen niet tegenhouden. 'Ik vind het toch wel echt een ding. Ik bedoel ze is een jaar lang gewoon alleen maar bij me geweest. Ik dacht dat ik het ook wel ergens lekker zal vinden, even rust, maar nu het dichtbij komt zie ik er zo tegenop.'

Einde relatie

Tot november 2019 had Monica een relatie met Lars Veldwijk. In november maakten de twee bekend na een relatie van zo’n drie jaar uit elkaar te gaan. Niet veel later koos de voetballer ervoor om zijn sportcarrière te vervolgen in Zuid-Korea en tekende voor twee seizoenen bij een club in Azië. Daarvoor voetbalde hij in Nederland bij Sparta Rotterdam. De voetballer heeft al een zoontje uit een eerdere relatie: Mason is daarmee het halfbroertje van Zara-Lizzy.

Bekijk hieronder de hele vlog waarin Monica vertelt over de terugkomst van Lars. 

Bron: Instagram, Youtube | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.