Het programma De Beste Zangers staat gegarandeerd voor heel wat tranen. Dit keer was het de beurt aan Suzan en Freek om zich te laten verrassen met covers of andere liedjes die bijzonder voor hen zijn. En dat is gelukt.

Toch moeten de kijkers één persoon wel missen, want presentator Jan Smit is vervangen door zijn mede-Volendammers Nick en Simon. Dit vanwege het stapje terug dat de zanger aangaf eerder dit jaar te zetten. Maar dat mag de pret niet drukken en de mannen zijn blij dat ze kunnen beginnen met dat ándere bekende zangduo van Nederland: Suzan en Freek.

Suzan en Freek

En met kneiters van hits kan het niet anders dan dat het een geslaagde aflevering is geworden. 'Als het avond is' en 'Blauwe dag' werden door Milow en Wulf in een Engels jasje gestoken en Sanne Hans ging juist voor een lied in het dialect. Tabitha schakelde de hulp van Rolf Sanchez in om nog een beetje zon naar Ibiza te brengen, maar het was toch echt Stef Bos die de show wist te stelen.

Tranen

Zijn variant van 'Lied voor niemand' zorgde niet alleen voor tranen bij Suzan en Freek op de bank, maar ook twitterend Nederland was even stil. 'Stef Bos verandert in een handomdraai 'voor niemand anders' van Suzan en Freek in de nieuwe 'papa',' is onder meer te lezen.

Article continues after the ad

1,5 meter

Hoewel in het begin duidelijk vooraf werd vermeld dat het programma is opgenomen vóór de coronacrisis, ontstaat bij kijkers toch wat verwarring. Want waar is de anderhalve meter? En waarom zit iedereen zo dicht bij elkaar? Het is ook even gek, maar de makers deden in dit geval toch echt niks fout. 

Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.