Het was zo'n prachtig en gevoelig nummer van Waylon, Willeke Alberti en Wibi Soerjadi: hun uitvoering van Willekes Samen Zijn. Plots werd het verstoord door een regisseur die waarschijnlijk op de verkeerde knop drukte. 

Daardoor verscheen ineens presentatrice Antoinette Hertsenberg van het programma Radar in onze huiskamer.

Article continues after the ad

Huh?

Zij wilde even snel haar promo opnemen en was zich van geen kwaad bewust. 'Ik heb nog twee minuten, jongens. Eerst snel de promo opnemen.' De kijker van DWDD was ineens uit het moment en klom meteen in de virtuele pen. 'Als de peuter van de eindregisseur aan de laptop zit', schreef een kijker.

'Wees lief'

Na de megablunder was de kijker weer terug in de studio van DWDD voor de mooie woorden van Waylon: 'Blijf gezond en blijf veilig. Wees lief voor elkaar.' Omdat de optredens van Willeke, Waylon en Wibi zijn afgezegd kwamen de drie bij elkaar. “Verschillende generaties, verschillende stijlen die elkaar nu vinden terwijl ze elkaar anders misschien niet hadden gevonden", zei Waylon.

#Samenzijn

Voordat de drie aan hun versie van Samen Zijn begonnen werd een oproep gedaan aan de kijker. 'Maak een video van wat je aan het doen bent in deze tijd van isolatie met de hashtag #samenzijn. Deze week wordt na vijftien jaar de allerlaatste uitgezonden. 

Bron: DWDD Beeld: DWDD

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.