Emmanuel Macron (40) is de jongste president die Frankrijk ooit heeft gekend. Sinds hij vorig jaar mei in het Palais de l’Élysée is neergestreken, is hij het gesprek van de dag. Om meerdere redenen…

De Fransen zijn wel wat gewend als het om het privéleven van hun president gaat. Van meerdere voormalige staatshoofden is immers bekend dat zij niet vies waren van intriges en overspel. Van de huidige president, Emmanuel Macron, wordt ook gezegd dat hij zich op het buitenechtelijke pad zou begeven. Hij zou zijn 25 jaar oudere echtgenote Brigitte bedriegen met journaliste Marie Sara. Emmanuel is al een paar keer gespot met de voormalig stierenvechtster, die vorig jaar campagne voerde voor zijn partij in aanloop naar de presidents-verkiezingen.

Contact

Hun contact zou niet louter zakelijk zijn volgens veel Fransen, voor wie Emmanuel al vóór zijn beëdiging een dagelijks gespreksonderwerp was. Met name vanwege zijn liefdes-verhaal, dat niet alleen door het grote leeftijdsverschil bijzonder is. Emmanuel was pas vijftien toen hij gevoelens kreeg voor Brigitte. Ze was zijn lerares Frans en drama op een privéschool in Amiens, een stad in de Provence. 

Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 28 ligt nu in de winkels.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP