Na twee jaar hebben actrice Emma Watson en William ‘Mack’ Knight een punt gezet achter hun relatie. Maar de actrice hoeft de jaarwisseling niet alleen door te brengen. Zij zou haar hart hebben verloren aan een Harry Potter-collega! 

Hoe anders kan de realiteit zijn: terwijl Emma Watson (27) zich voor haar rol in Beauty and the Beast in een mierzoet liefdes-sprookje stortte, zag zij haar eigen relatie met de tien jaar  oudere ondernemer William ‘Mack’ Knight sneuvelen. Volgens bronnen hadden de twee al langer problemen, al wilde Emma dit niet bevestigen. ‘Je moet consistent zijn. Ik kan niet praten over mijn liefdesleven zonder te verwachten dat er dan paparazzifoto’s opduiken. Je kunt het niet allebei hebben.’ Emma zou echter allerminst in zak en as zitten over de liefdesbreuk.

Sterker nog: een eenzame kerst zou zij niet hebben beleefd, want de actrice schijnt haar hart te hebben verloren aan acteur Robert Pattinson (31). Deze Robert werd eerder bedrogen door zijn eveneens acterende verloofde Kristen Stewart. Robert was een gebroken man toen er pikante paparazzifoto’s uitlekten waarop te zien was hoe Kristen en de getrouwde regisseur Rupert Sanders met elkaar aan het zoenen waren. Kristen hoopte op vergiffenis, maar Robert was vastberaden: ‘Het vertrouwen is weg.’ Het was de beeldschone zangeres Tahliah die Roberts tranen deed drogen. Maar onlangs strandde ook deze romance. Nu zou hij gevallen zijn voor mooie Emma, geen onbekende van hem. De twee leerden elkaar jaren geleden kennen op de Harry Potter-set, maar tijdens een recentelijk weerzien is de vonk tussen hen in alle hevigheid overgesprongen. Was Robert de reden van Emma’s plotselinge breuk met William? 

Beeld: ANP 

Sanne Langelaar droomt al jaren van een groot gezin. Dit jaar wordt haar eerste kindje geboren. Haar familiegeluk wordt echter niet bekroond met een trouwring. Sanne vertelt.

Sanne Langelaar, die in GTST kortstondig de rol van Sjors Langeveld vertolkte toen Inge Schrama met zwangerschapsverlof was, kijkt reikhalzend uit naar de geboorte van haar eerste kindje. De 34-jarige actrice en haar vriend, voormalig Dokter Deen-acteur David Lucieer (35), weten het geslacht van hun baby al, maar willen dit nog niet met de buitenwereld delen. ‘In onze omgeving wordt flink gegist naar namen, maar daar zijn we nog niet helemaal uit,’ vertelt Sanne aan Story. ‘We hebben wel iets in gedachten. En als we het straks nog steeds een leuke naam vinden, dan gaat ons kindje zo heten.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Wesley Sneijder nam onlangs afscheid van het Nederlands elftal. Maar het lijkt erop dat hij samen met Yolanthe óók afscheid neemt van zijn vaderland. Blijven de twee in Qatar of lonkt er een andere exotische plek? 

Sinds de verhuizing naar Qatar is Yolanthe Sneijder vaker in Nederland te vinden dan thuis bij haar Wesley. Maar dat heeft een reden, zo vertelt Yolanthe aan Story. ‘De afgelopen tijd ben ik vooral heel vaak in Nederland geweest voor werk. En dus niet daar.’ Daardoor doken geruchten op dat het niet meer zou boteren tussen de echte-lieden. Klinkklare onzin, volgens Yolanthe. ‘Het gaat hartstikke goed tussen Wes en mij!’ En dat straalde het stel ook uit toen Wesley onlangs in de Johan Cruijff ArenA afscheid nam van het Nederlands elftal en haar legioen. Als gezin namen Wesley, Yolanthe, (stief)zoon Jessey en zijn halfbroertje Xess Xava na afloop van Wesley’s laatste wedstrijd bij Oranje plaats op de middenstip. En ze straalden puur geluk uit. Volgens Yolanthe is haar werk dan ook de enige reden dat ze méér in Nederland vertoeft dan in Qatar, maar: ‘Als ik er ben, heb ik het naar mijn zin. We hebben het er goed, hoor.’ Op de vraag of hun toekomst in Nederland ligt, antwoordt Yolanthe: ‘Ik weet nog niet of wij ooit terugkomen naar Nederland. Dat hangt van Wesley af. Het kan ook zijn dat onze toekomst ergens anders ligt. Ik vind het moeilijk om dat nu te voorspellen.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders