Na twee jaar hebben actrice Emma Watson en William ‘Mack’ Knight een punt gezet achter hun relatie. Maar de actrice hoeft de jaarwisseling niet alleen door te brengen. Zij zou haar hart hebben verloren aan een Harry Potter-collega! 

Hoe anders kan de realiteit zijn: terwijl Emma Watson (27) zich voor haar rol in Beauty and the Beast in een mierzoet liefdes-sprookje stortte, zag zij haar eigen relatie met de tien jaar  oudere ondernemer William ‘Mack’ Knight sneuvelen. Volgens bronnen hadden de twee al langer problemen, al wilde Emma dit niet bevestigen. ‘Je moet consistent zijn. Ik kan niet praten over mijn liefdesleven zonder te verwachten dat er dan paparazzifoto’s opduiken. Je kunt het niet allebei hebben.’ Emma zou echter allerminst in zak en as zitten over de liefdesbreuk.

Sterker nog: een eenzame kerst zou zij niet hebben beleefd, want de actrice schijnt haar hart te hebben verloren aan acteur Robert Pattinson (31). Deze Robert werd eerder bedrogen door zijn eveneens acterende verloofde Kristen Stewart. Robert was een gebroken man toen er pikante paparazzifoto’s uitlekten waarop te zien was hoe Kristen en de getrouwde regisseur Rupert Sanders met elkaar aan het zoenen waren. Kristen hoopte op vergiffenis, maar Robert was vastberaden: ‘Het vertrouwen is weg.’ Het was de beeldschone zangeres Tahliah die Roberts tranen deed drogen. Maar onlangs strandde ook deze romance. Nu zou hij gevallen zijn voor mooie Emma, geen onbekende van hem. De twee leerden elkaar jaren geleden kennen op de Harry Potter-set, maar tijdens een recentelijk weerzien is de vonk tussen hen in alle hevigheid overgesprongen. Was Robert de reden van Emma’s plotselinge breuk met William? 

Beeld: ANP 

Article continues after the ad