Na twee jaar hebben actrice Emma Watson en William ‘Mack’ Knight een punt gezet achter hun relatie. Maar de actrice hoeft de jaarwisseling niet alleen door te brengen. Zij zou haar hart hebben verloren aan een Harry Potter-collega! 

Hoe anders kan de realiteit zijn: terwijl Emma Watson (27) zich voor haar rol in Beauty and the Beast in een mierzoet liefdes-sprookje stortte, zag zij haar eigen relatie met de tien jaar  oudere ondernemer William ‘Mack’ Knight sneuvelen. Volgens bronnen hadden de twee al langer problemen, al wilde Emma dit niet bevestigen. ‘Je moet consistent zijn. Ik kan niet praten over mijn liefdesleven zonder te verwachten dat er dan paparazzifoto’s opduiken. Je kunt het niet allebei hebben.’ Emma zou echter allerminst in zak en as zitten over de liefdesbreuk.

Sterker nog: een eenzame kerst zou zij niet hebben beleefd, want de actrice schijnt haar hart te hebben verloren aan acteur Robert Pattinson (31). Deze Robert werd eerder bedrogen door zijn eveneens acterende verloofde Kristen Stewart. Robert was een gebroken man toen er pikante paparazzifoto’s uitlekten waarop te zien was hoe Kristen en de getrouwde regisseur Rupert Sanders met elkaar aan het zoenen waren. Kristen hoopte op vergiffenis, maar Robert was vastberaden: ‘Het vertrouwen is weg.’ Het was de beeldschone zangeres Tahliah die Roberts tranen deed drogen. Maar onlangs strandde ook deze romance. Nu zou hij gevallen zijn voor mooie Emma, geen onbekende van hem. De twee leerden elkaar jaren geleden kennen op de Harry Potter-set, maar tijdens een recentelijk weerzien is de vonk tussen hen in alle hevigheid overgesprongen. Was Robert de reden van Emma’s plotselinge breuk met William? 

Beeld: ANP 

Na de stukgelopen relatie met rapper Lil’ Kleine heeft vlogster Monica Geuze het geluk in de liefde hervonden met FC Groningen-spits Lars Veldwijk, van wie ze in blijde verwachting is. Onlangs raakte het stel flink in opspraak toen Monica het geslachtsdeel van Lars ‘per ongeluk’ in beeld bracht. 

In het leven van de bekendste vlogster van ons land, de 23-jarige Monica Geuze, zijn twee dingen altijd binnen handbereik: haar mobiele telefoon, waarmee ze haar bijna 900.000 volgers op Instagram dagelijks van foto’s en filmpjes voorziet, en haar vriend en profvoetballer Lars Veldwijk (26). Ondanks het feit dat Monica in haar vlogs haar dagelijkse beslommeringen aan ruim 400.000 abonnees laat zien al veel details over haar privéleven prijsgeeft, raakte ze onlangs flink in opspraak toen ze het geslachtsdeel van Lars ‘per ongeluk’ in beeld bracht. Vervolgens barstte er online een orkaan van kritiek los op Monica en Lars, waarop de vlogster besloot het filmpje te verwijderen. Kennelijk valt de naakte waarheid zélfs op het internet niet bij iedereen in de smaak.   

Dit artikel komt uit Story editie 16. Nu in de winkel. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Peter Smulders

Op de recente foto’s die Story publiceerde van Sylvie Meis en Sander Klieverik, terwijl ze in romantisch Parijs verbleven, leken de twee nog zo gelukkig. Maar volgens insiders zou de liefde inmiddels bekoeld zijn. Dokter Sander schitterde dan ook door afwezigheid tijdens de uitbundige festiviteiten voor Sylvies 40ste verjaardag. Ook werd zijn naam niet één keer door Sylvie genoemd tijdens haar emotionele openingsspeech.

Toen Sylvie Meis nog samen was met haar Libanese verloofde Charbel Aouad, had ze zich haar veertigste verjaardag heel anders voorgesteld. Het oorspronkelijke plan om samen met vrienden en familie een knalfeest te geven op een nader te bepalen A-locatie, ging na de breuk met Charbel de prullenbak in. Sylvie wilde haar verjaardag echter niet zomaar voorbij laten gaan, en beleefde samen met haar familie en dierbare vrienden een feestweekend in haar woonplaats Hamburg. Maar haar nieuwe liefde Sander Klieverik (32), met wie ze recentelijk nog zo verliefd door Parijs flaneerde, was in geen velden of wegen te bekennen! Niet tijdens het taart-moment bij Sylvie thuis, niet tijdens een chique lunch, niet tijdens het diner in restaurant Henny’s én niet tijdens de glamourparty in het Radisson Blu Hotel. Bij die laatste locatie fungeerde Sylvies broer Daniël als chaperonne, terwijl iedereen had verwacht dat ze aan de arm van Sander haar entree zou maken. En het was niet Sander die Sylvie tijdens een openingsspeech ten overstaan van de zestig gasten de liefde verklaarde, maar wederom haar broer Daniël.

Lees er meer over in Story editie 16. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Hollandse Hoogte