In een interview met de Britse Vogue blikt actrice Emma Stone terug op het afgelopen jaar. De conclusie? Emma heeft in 2018 niets gedaan...

Rondzwerven

Emma Stone besloot in 2018 niet te gaan werken en koos ervoor om het hele jaar een beetje rond te zweven. De actrice gaf toe dat ze zich somber voelde nadat ze afgelopen november 30 was geworden. Stone is nu te zien als Abigail Hill in The Favourite.

Article continues after the ad

Onduidelijk jaar

Wat ze in 2018 had gedaan, was voor haar niet duidelijk. "Ik heb geen taal geleerd, ik heb niet geleerd om te koken, ik ben dwalende geweest." Toch geeft de Oscar-winnares wel aan dat haar zelfvertrouwen is gegroeid in de laatste jaren. "Het is okay als niet iedereen je mag," vertelde ze over haar plek in de schijnwerpers.

Carrière

Dat Emma's carrière alleen maar beter lijkt te worden, wordt bewezen door het succes van The Favourite. Samen met Olivia Coleman en Rachel Weisz speelt ze in de film over het Britse hof onder Koningin Anne in de 18e eeuw. De film is nu al genomineerd voor vier Golden Globes, en zal op 3 januari (bijna!) 2019 te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron & Beeld: ANP