Emile Ratelband en zijn ex Moon vechten nog steeds om de kinderen. ‘Van elk bezoek, dat onder toezicht plaatsvindt, wordt een rapport gemaakt,’ briest boze Emile tegen Story. Door alle relatiedrama’s weet hij zeker dat hij nooit meer een emotionele relatie wil aangaan. 

Het afgelopen jaar heeft Emile zijn kinderen alleen onder toezicht mogen zien en onlangs hoorde hij dat deze vorm van bezoekrecht met een jaar is verlengd. ‘Het is schandalig! Slechts twee uur in de twee weken mag ik mijn kinderen Royce (10) en Emilio (9) in Hilversum bezoeken. Ik heb van alles geprobeerd. Rechtszaken, zittingen bij de Raad voor de Kinderbescherming, maar niets helpt. Ik heb Moon ook om vergeving gevraagd. Maar zij weigerde met me te praten. Ik had zo gehoopt dat we alles achter ons konden laten om zo met een schone lei te beginnen. Maar daar wil ze niets van weten. En iedereen is op haar hand. Alles wat ik doe, wordt verkeerd en negatief uitgelegd. Van elk bezoek, dat onder toezicht plaatsvindt, wordt een rapport gemaakt. Zelfs mijn opmerking naar Emilio dat zijn haar best lang is en geknipt mag worden, wordt uitgelegd als dat ik mij met de opvoeding van de moeder bemoei. En als ik zeg dat hij met vork en mes moet eten, wordt dat me ook niet in dank afgenomen. Omdat er thuis bij zijn moeder andere regels gelden. De laatste keer dat ze bij mij thuis waren, was heerlijk. We hebben geravot en ze kwamen ontspannen maar moe thuis. En juist dat laatste wordt me dan later kwalijk genomen: dat de kinderen vermoeid terugkomen. Dat is toch niet te geloven!'

Lees het hele verhaal in Story editie 20. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Op 10 juli werden Roxeanne Hazes en haar geliefde Erik Zwennes de trotse ouders van hun zoontje Fender, en binnenkort stappen de twee in het huwelijksbootje. Wanneer de bruiloft plaats gaat vinden, is nog niet bekend, maar Xander de Buisonjé heeft al wel een paar andere belangrijke details verklapt.

Las Vegas

Aan RTL Boulevard heeft de zanger verteld dat de plechtigheid zal plaatsvinden in Las Vegas. ‘Ik hoor vanzelf wanneer het is’, zegt hij. Dat is niet het enige wat de zanger over het huwelijk gezegd heeft; óók onthult hij wie Roxeanne en Erik in de echt zal verbinden.

B.A.B.S.

Die schone taak ligt bij niemand minder dan… Xander zelf! ‘Ik heb een hele leuke band met Rox, ik ga ze ook trouwen’, aldus de zanger die bovendien Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand is. ‘Dat hebben ze me gevraagd.’

Niet trouwen

Wegens de afwezigheid van haar vader was Roxeanne eigenlijk niet meer van plan om ooit nog in het huwelijksbootje te stappen. ‘Ik heb jarenlang gezegd dat ik niet wil trouwen, omdat mijn vader me niet kan weggeven. Daarmee is mijn beeld dat papa mij als prinsesje kan weggeven, weg’, zegt ze zelf in het entertainmentprogramma. Erik bracht daar verandering in. ‘Toen hij het vroeg, dacht ik: ja, natuurlijk wil ik met jou trouwen.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Lotte en Thijs zitten op een fijne school in een leuke klas, bij de lieve juf Evi. Maar dan wordt de enge juf Brakel directeur en verandert alles: verjaardagen mogen niet meer gevierd worden, trakteren is ten strengste verboden en schoolreisjes worden afgeschaft. Dus geeft de klas haar een bijnaam: juf Braaksel.

Zouden ze ooit nog van haar afkomen? Een heerlijk spannend boek voor kinderen vanaf acht jaar, geschreven door de gerenommeerde schrijfster Carry Slee. Story geeft tien exemplaren weg! 

Vul hier het winformulier in een maak kans.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.