Hij heeft verdriet om de breuk met zijn 21-jarige vriendin, maar er is ook goed nieuws voor Emile Ratelband. Na een lange strijd met zijn ex-vrouw Monica en de bemoeienis van Jeugdzorg en de Raad van Kinderbescherming kan Emile éíndelijk zijn twee jongste 
kinderen weer in de armen sluiten.

Slopende rechtszaken, interventies met de Raad van Kinderbescherming en Jeugdzorg hebben ertoe geleid dat Emile zijn dochter en zoon weer in de armen kan sluiten. ‘Men heeft eindelijk ingezien dat ze hun vader missen,’ zegt Emile geëmotioneerd tegen Story. ‘Na al die tijd hebben ze gezien dat Royce en Emilio tijdens mijn bezoekjes onder toezicht enorm aan mij hangen. Dat ze niet wilden dat ik na twee uur wegging, en dat ze graag met mij mee naar huis wilden. Maar dat kon niet. In de regeling die was getroffen, stond dat ik mijn kinderen alleen onder toezicht kon zien. Twee uurtjes per twee weken.'

Lees het hele interview in editie 4 van Story.

Beeld: Peter Smulders

Gordon heeft de zaak tegen zijn ex Kevin B. gewonnen. De rechter stelde vast dat Gordon wel degelijk “een affectieve en seksuele relatie” had met de arts in opleiding uit Almere.

Relatie

Kevin mag zijn relatie met de entertainer niet meer ontkennen. De voorzieningenrechter van de rechtbank in Lelystad baseerde zich op “duizenden WhatsApp-berichten” tussen de twee. Gezien de hoeveelheid en de inhoud van de berichten is volgens de rechter “niet vol te houden” dat er geen sprake was van een relatie. Het contactverbod dat Kevin eiste, komt er niet. De entertainer nam na 3 maart geen contact meer op met de arts in opleiding en verklaarde twee weken geleden in de rechtbank dat hij geen contact meer zal zoeken met Kevin. Dat vindt de rechter voldoende.

Dwangsom

Ook de rectificatie waar Gordon om vroeg, komt er niet. Die is “niet meer nodig”. Wel bepaalde de rechter dat Kevin zijn relatie met Gordon niet meer mag ontkennen. Doet hij dat wel, dan moet hij een dwangsom van 5000 euro betalen. Kevin spande het kort geding aan en eiste aanvankelijk dat alle verwijzingen naar hem van Gordons social media verdwenen. De entertainer haalde al snel alle posts over Kevin weg en daarmee leek de zaak van de baan. Maar de arts in opleiding beweerde dat Gordon hem stalkte en stapte toch naar de rechter in de hoop dat de entertainer een contactverbod kreeg. Gordon eiste op zijn beurt een rectificatie, omwille van zijn reputatie.

Bedrogen

Gordon stelde Kevin in februari voor als de man van zijn leven. Al snel bleek dat de entertainer niet de enige was die dacht een relatie te hebben met de arts in opleiding uit Almere. Gordon voelde zich bedrogen, “in mijn emotie” sloeg hij Kevin en zwaaide hij met een mes. De entertainer wilde tekst en uitleg, maar de Almeerder verbrak alle contact. Daarom nam Gordon ook contact op met vrienden en familie van Kevin.

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

Linda de Mol heeft voor haar dochter Noa een dubbel benedenhuis gekocht in het centrum van Amsterdam. Het optrekje is 143 vierkante meter, meldt de website Bekendeburen.

Peperduur huis

Het huis beschikt over vier kamers, twee balkons en een patio. Een keuken zit er nog niet in, die moet nog worden geïnstalleerd. Linda betaalde volgens de website 875.000 euro. Eerder hielp de presentatrice ook zoon Julian aan een huis in de hoofdstad. De 18-jarige Noa is op papier voor eenderde eigenaar van de woning.

Beeld: Edwin Smulders