Het is inmiddels vier maanden geleden dat Emile Ratelband (68) zijn twee jongste kinderen heeft gezien. Het gevecht met zijn ex Moon en Jeugdzorg heeft zoveel invloed op zijn huidige relatie dat zijn nieuwe liefde Linda voorlopig niet op een huwelijk hoeft te rekenen.

Lees ook: Emile Ratelband definitief veroordeeld voor mishandeling ex

Huwelijksaanzoek

Een maand geleden ging Emile op één knie toen hij zijn vriendin Linda Snel ten huwelijk vroeg. Zij zei ja, maar voorlopig stappen de twee niet in het huwelijksbootje... Er zijn nog wat dingen die de positiviteitsgoeroe dwarszitten voordat hij haar eeuwige trouw kan beloven. Het is nog maar de vraag of het tot een huwelijk komt.

Kinderen

Emile heeft het er zwaar mee dat hij iedere twee weken Emilio en Royce 1,5 uur kan zien. 'Dat is toch om gek van te worden! Ik ben enkel een ouder op afstand zoals ze dat noemen', vertelt hij. Omdat hij al zijn tijd steekt in de vechtscheiding staat zijn huidige relatie onder druk. 'Ik vecht voor mijn kinderen en zal dat tot mijn dood blijven doen. Maar Linda kan er niet meer tegen. Ze is ook diverse keren uit het gesprek met mij weggelopen.'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 24 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Eva Jinek heeft een aantal maanden heerlijk in alle rust kunnen genieten van het moederschap, maar langzaamaan wordt het tijd om het werkende leven weer op te pakken. De presentatrice heeft op Instagram bekendgemaakt wanneer zij weer op televisie te zien zal zijn met haar succesvolle talkshow Jinek.

Terug aan tafel

Op 1 januari neemt ze voor het eerst sinds 28 juli (waarna ze een week eerder dan gepland met verlof ging) weer plaats aan tafel in de talkshow. Het wordt haar eerste echte klus sinds de bevalling van zoontje Pax afgelopen september.

Emo op tv

Wel verscheen Eva tussentijds nog even in beeld toen zij in oktober in De Wereld Draait Door de Sonja Barend Award in ontvangst nam voor het beste tv-interview van het jaar. Hoewel ze zich probeerde in te houden, biggelden er wat tranen over haar wangen – een emobui die ze zelf toeschreef aan de hormonen en de nasleep van de zwangerschap.

Pauw en Jinek

Vanaf 1 januari moet Eva weer iedere werkdag op volle snelheid aan het werk. Haar vervanger Jeroen Pauw kan dan op een welverdiende lange vakantie. Hij en Eva wisselen elkaar af op de late avond op NPO1.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Roxeanne Hazes zit op een roze wolk sinds de geboorte van zoontje Fender. De zangeres is al behoorlijk gewend aan haar rol als moeder. Maar het moederschap is niet alleen maar rozengeur en maneschijn.

'Momtruth'

Roxeanne heeft een reeks hilarische foto's van haar zoontje gedeeld. Fender ligt op haar buik, maar houdt daarbij niet echt rekening met zijn moeder. Het gezicht van de BN'er wordt niet bepaald bespaard. 'Get a kid they said... it‘ll be fun they said,' grapt de zangeres. Haar volgers waarderen Roxeanne om haar eerlijkheid. 'Hahaha! #momtruth maar we kunnen er absoluut niet zonder,' reageert een volger. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders