Ellie Lust twijfelt erover of ze haar werk als woordvoerder bij de politie zal vervolgen, of dat ze zich volledig zal storten op een carrière bij de televisie. 'Ik sta een beetje op een kruispunt: ga ik verder de televisiewereld in of blijf ik bij de politie? Ik wil daar geen conflicten over, dus daar praten we over', vertelt Lust in gesprek met Libelle. 

'Ik bén van de politie. Op een gegeven moment word je dat bijna op identiteitsniveau. Om dat eventueel los te laten, vind ik heel heftig', aldus de politiewoordvoerder. Lust is een van de gezichten van Opsporing Verzocht, maar werd pas echt bekend als deelnemer aan Wie is de mol? 2016. Dit jaar was ze te zien op televisie met haar eigen programma Ellie op Patrouille.

Riskant

Afscheid van de politie nemen en helemaal voor een televisiecarrière gaan, vindt de politiewoordvoerder best riskant. 'Nu vindt iedereen me leuk, over drie jaar denken ze misschien: wat een ouwe kop krijgt die Lust. En dan is het klaar.' In een ideale wereld zou Lust graag parttime woordvoerder bij de politie zijn en daarnaast televisieprogramma’s blijven maken. 'Dat past ook bij me en ik zie het als een geweldige kans om ons werk van binnenuit te kunnen laten zien, zeker als roze politievrouw.'

Precedenten

Maar volgens de woordvoerder schept zo'n voorkeurspositie mogelijk wel precedenten. \Voor mij geldt dat het lastig is om van mijn werkgever te horen kunnen krijgen: dit kan niet of dat is ingewikkeld. Ik maak natuurlijk keuzes want zolang ik dit uniform draag, zie je mij niet bij de Curlingquiz of bij Ik hou van Holland. Er moet altijd een link zijn met het politiewerk', aldus Lust. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Door: NU.nl | Beeld: Peter Smulders

Het lijkt erop dat Brad Pitt en Angelina Jolie iets meer tot elkaar zijn gekomen in hun 'vechtscheiding'. Volgens een bron zou Angelina een handreiking naar Brad hebben gedaan om er samen uit te komen wat betreft co-ouderschap. 

Brad en Angelina zouden elkaar 'stiekem' ontmoet hebben bij haar thuis. "Het was de eerste keer dat ze bij elkaar kwamen om dingen door te spreken en een beslissing te maken in het belang van hun zes kinderen. Het was een succes en ze willen dit graag voortzetten", aldus de bron. "Angelina was klaar met moddergooien en wil graag met Brad tot een oplossing komen. Brad heeft al die tijd de vrede bewaard tussen hen en kijkt er naar uit om een rustigere situatie voor de kinderen te realiseren."

Drank en drugs

Jolie vroeg op 20 september 2016 de scheiding aan van Brad en sindsdien leefde het voormalige glamourkoppel in onmin met elkaar. Angie beweerde dat Brad teveel dronk en drugs gebruikte, wat resulteerde in een 'vervelende verhouding met hun kinderen'. Volgens Brad is dit onzin en wil hij juist niets liever dan veel tijd met zijn kinderen doorbrengen, waartoe hij naar eigen zeggen 'prima in staat is'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Een tweede kindje adopteren was al een tijdje een grote wens van Wesley Sneijder en Yolanthe. Binnenkort zou die wens misschien werkelijkheid kunnen worden. "We wachten nu tot we worden gebeld."

Een kwestie van weken is het echter niet, benadrukt de presentatrice van het nieuwe RTL-programma The Talent Project. "Het kan nog wel twee jaar duren voordat we iets horen. Als het komt, dan komt het."

Happy family

Yolanthe werd na een lang en medisch traject in 2015 voor het eerst moeder van haar zoontje Xess Xava. Daar is ze nog altijd zielsgelukkig mee. "Ik heb Xess altijd bij me, hij is mijn alles", zegt ze.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some true artists over here 👩🏻‍🎨👨🏼‍🎨😁🎨

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Wesley kreeg eerder al een zoon uit een eerdere relatie, de nu elfjarige Jessey.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

My boy ❤️

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron, beeld: ANP