Als politiewoordvoerder lijkt Ellie Lust (50) alles altijd perfect onder controle te hebben, maar niets is minder waar. Achter haar zelfverzekerdheid gaat namelijk een groot drama schuil. Toen de agente jaren geleden te horen kreeg dat de liefde van haar leven, Boukje, een vreselijke ziekte had, stortte haar wereld en die van haar partner volledig in.  

Chemo

Vijf jaar na hun eerste ontmoeting trouwden Boukje en Ellie. Het zou echter niet lang duren voordat het noodlot toe zou slaan. Ellie: 'Boukje kreeg te horen dat ze borstkanker had. Er werd een grote tumor ontdekt en er waren uitzaaiingen in de oksel. Boukje en ik zijn daarna door een hel gegaan.' In de twee jaar die volgden week Ellie nooit van haar zijde. Beide borsten moesten geamputeerd worden en er volgden chemotherapie en bestralingen.

Gezond

Boukje heeft de ziekte overwonnen. Ellie: 'Het heeft nog wel een tijdje geduurd voordat Boukje weer helemaal de oude was, hoewel... Haar conditie heeft wel enorm onder de ziekte en de behandeling geleden. Sterker nog, ze zal er de rest van haar leven mee moeten leven.'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 24 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders