Presentatrice, actrice en model Ellemieke Vermolen heeft geïrriteerd gereageerd op de kritiek die ze kreeg na het plaatsen van een vakantiekiekje op Instagram. Op de foto poseert de vrouw van Sergio Herman met een aangelijnde tijgerwelp. 'Ik ben met mijn gezin op vakantie en krijg de ene bak shit na de andere bak shit over mij heen', klaagt Vermolen.

Volgens haar doet de stichting die zij bezocht in Miami juist goed werk met de opvang van dieren in nood, al denken veel van haar volgers daar anders over. 'Door iets te plaatsen op Instagram wilde ik deze stichting onder de aandacht brengen, omdat ze alle hulp kunnen gebruiken. Misschien heb ik mij vergist in hun zoals velen zeggen. Ik heb hier geen weet van. Dus mijn excuus, ben ook maar een mens met een groot hart voor dieren die een beter leven verdienen.'

Naïef

Vermolen besluit verder dat als toch blijkt dat de stichting niet het beste voor heeft met de dieren dat ze wellicht naïef is geweest. 'Als het niet zo is dan zijn het leugenaars en ben ik te goed gelovig. Mag ik nu verder van mij vakantie genieten?', schrijft ze.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Article continues after the ad

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders