Ellemieke Vermolen (44) heeft een zware periode achter de rug. In het begin van dit jaar scheidde ze van chefkok Sergio Herman (51). Nu laat ze voor het eerst weten in een interview met RTL Boulevard hoe het écht met haar gaat. 

Ellemieke Vermolen blijft positief na scheiding

Ze zei tegen het actualiteitenprogramma: 'Het zijn roerige tijden, maar ik krabbel eruit. Als je tegenslagen krijgt, kun je twee dingen doen: gaan liggen en er niets mee doen, of je kunt opstaan en er wel wat meedoen. Bij mij werkt opstaan en doorgaan.' Sowieso is dat de instelling die Ellemieke lijkt te hebben in het leven: ‘Ik denk altijd: je leeft maar een keer, maak er het beste van’, zegt ze dan ook tegen RTL Boulevard. 

Article continues after the ad

Kinderen bij scheiding

Ellemieke en Sergio waren dertien jaar samen en hebben twee zoons: Noah en Zenna. En voor hen doet Ellemieke alles, zo laat ze weten. ‘Het einde van een relatie is niet het einde van het leven’, zei ze dan ook. ‘We blijven samen papa en mama voor onze kinderen. Het belangrijkste is dat je als ouder je trots opzij zet. De kinderen moeten er zo min mogelijk last van hebben.’

Sergio Herman nieuwe vriendin

Volgens verschillende Belgische media zou Sergio Herman inmiddels al samenwonen met zijn nieuwe vriendin. Het zou gaan om de dertigjarige Vlaamse Chanel Joppart. Overigens gaat het hierbij nog steeds om geruchten: het management van de chefkok wilde niet reageren en ook hijzelf heeft er nog niets over losgelaten. Volgens de media werd het duo in begin april samen gezien.

 

Bron: Flair | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.