Omgaan met het verlies van haar overleden zoontje is een proces van 'ups & downs', dat schrijft Ellemieke Vermolen in een emotionele post op Instagram. Vorig jaar overleed de baby van Ellemieke en haar man Sergio vlak voor de geboorte.

Ze schrijft dat ze vaak de vraag krijgt hoe het kan dat ze gelukkig is na het verlies van haar baby.  'Dat is echt niet gemakkelijk', vertelt Ellemieke. 'Ik ben positief ingesteld en geloof dat dingen gebeuren voor een reden, al is dat soms niet te begrijpen. Ik geloof dat er meer is tussen hemel en aarde. Ik weet dat mijn zoontje voor altijd bij me is.' In de emotionele tekst wenst ze moeders die hun kind moeten missen veel liefde en kracht toe. 

Article continues after the ad
 

Ik krijg heel vaak de vraag hoe ik gelukkig kan zijn na het verlies van mijn zoontje..... dit is echt niet gemakkelijk, een proces van ups & downs. Ik ben positief ingesteld en geloof dat dingen gebeuren voor een reden, al is dat soms niet te begrijpen. Ik geloof dat er meer is dus hemel en aarde. Ik weet dat mijn zoontje voor altijd bij me is. Mijn kracht is mijn gezin daar leef ik voor, zij zijn de reden dat ik zo gelukkig en dankbaar kan zijn. Geloof, Hoop & Liefde ? Ik kies er voor om het leven te vieren.....Heel veel liefde en kracht voor alle mama’s die hun kind moeten missen. Life may not be the party we hoped for but while we’re here we schould dance #jebentnietalleen #stillborn #imissyoubabyJosha?

A post shared by ELLEMIEKE VERMOLEN (@ellemieke_vermolen) on

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram en Peter Smulders