Elle van Rijn is voor de tweede keer in het huwelijksbootje gestapt. Afgelopen weekeinde gaf de 52-jarige schrijfster en actrice haar jawoord aan haar Italiaanse vriend Nicola, zei ze dinsdag in de uitzending van 6 Inside. De ceremonie vond plaats in Montevecchia, tussen Como en Milaan in Noord-Italië.

Elle en Nicola zijn al enkele jaren samen. Trouwen zag de actrice al eerder zitten, 'maar ik moest eerst gevraagd worden', aldus Elle. 'Hij is een heel traditionele man. Het was dus niet echt 'in Frage' dat ik hem zou vragen.' Het feest vond plaats in het weekend van de Champions League-finale, en tot grote opluchting van Elle wist Ajax die nipt niet te halen. 'Ik was denk ik de enige in Nederland die blij was dat Ajax verloor.'

Article continues after the ad

Eerder huwelijk

Elle was eerder van 2004 tot 2012 getrouwd met regisseur Kaja Wolffers. Samen hebben ze twee kinderen. Uit een eerdere relatie kreeg Elle nog twee kinderen. Haar kersverse man Nicola voegt nu nog eens twee extra kinderen, die hij kreeg in een eerdere relatie, aan het gezin toe.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders