Zo'n 3,5 miljoen mensen zagen zondagavond de tranen van Elise. Boer Bastiaan koos niet voor haar, maar voor Milou. Zou ze nog wel zo'n leuke man kunnen vinden?

Zo vroeg ze zich snikkend af.

Article continues after the ad

Aan de man

Gelukkig werd die vraag wel heel snel beantwoord door haar eigen prins (nee, geen boer) op het witte paard. Want ja, je leest het goed. Elise is verliefd. En hoe. Zo vertelt ze in Gijs 2.0, het radioprogramma van Gijs Staverman.

Topper

'Ik heb een topvent. Hij heet Jonathan. Hij heeft een kantoorbaan in de bouwwereld, iets heel anders. Hij heeft genoeg aandacht voor me, ik heb niks te klagen.'

Verliefd

Grappig detail: de twee kennen elkaar al heen lang. Ze zaten allebei op dezelfde middelbare school. Onlangs sprong de vonk over. 'Ik heb hem in de stad eigenlijk weer ontmoet. 

De aflevering waarin Elise werd afgewezen was zondag te zien. Ze is blij dat deze nu eindelijk is uitgezonden. 'Het was de laatste aflevering voor mij en daarna was het opluchting. Je hebt maanden onder een steen geleefd, maar nu weet de wereld hoe het zit'.

Nog samen?

Bastiaan ging er dus uiteindelijk vandoor met Elise. Oké we zagen hoe Milou en hij erop los flirten, maar een minpunt voor de boer: ze woont in Duitsland. Iets waar Bastiaan nou niet op zat te wachten, zo'n relatie op afstand. Toch koos hij voor haar. Volgende week gaan de twee op vakantie, en weten we of ze nu wel of niet een match made in heaven zijn. 

Bron: Gijs 2.0 Beeld: Boer zoekt Vrouw

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.