Het is een bijzondere dag voor Elise Schaap (38): de actrice en haar geliefde Wouter de Jong (39) zijn maar liefst zestien jaar samen. Die mijlpaal kan de brunette natuurlijk niet geruisloos voorbij laten gaan en dus deelt ze een verliefde foto van vroeger.

Elise Schaap liefde

Op Instagram staat Elise stil bij haar liefdesjubileum met Wouter, die overigens ook geen onbekende is van de Nederlandse televisie. 'Zestien jaar verkering met deze inmiddels grijze ouwe Harry op rechts', schrijft ze bij de post die bestaat uit twee kiekjes. 'Op beide foto’s knijpt ie me keihard, some things never change.'

Article continues after the ad

Felicitaties

Tout bekend Nederland feliciteert Elise en Wouter op deze prachtige dag. 'Owwww wat een lieve foto’s. Gefeliciteerd!!', laat actrice Katja Herbers weten. 'Wat lief, gefeliciteerd', vult Tjitske Reidinga aan. Ook Elise’s Undercover-collega Frank Lammers reageert op de foto’s en laat een hartje achter.

Pauze

Hoewel Elise en Wouter al jaren samen zijn, was er een kleine pauze. De actrice is namelijk één keer vreemdgegaan.  Toen ze net samenwoonden, zat Schaap niet lekker in haar vel en werd ze verliefd op iemand anders. Gelukkig heeft de relatie de storm overleefd en kreeg het acteurskoppel in 2015 een dochtertje Ava.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy b day @wouter_mindgym aka ouwe dibbes 👴🏻❤️#grijzewollensok

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The night is young, met deze jarige ouwe knol😍

Een bericht gedeeld door Wouter de Jong (@wouter_mindgym) op

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.