Kees Tol is niet zo eenzaam als dat hij vorige week schetste in een interview met De Volkskrant. De presentator is erg blij met zijn huis, met de vrienden en familie die hij regelmatig spreekt en met de aanspraak die hij heeft als hij in de voortuin zit van zijn huis aan de rand van Volendam.

Maar Kees geeft toe dat hij had verwacht deze periode beter aan te kunnen. 'Ik had gedacht dat ik beter alleen zou kunnen. Ik kan ook wel goed alleen zijn', legt hij uit in een gesprek met Paul de Leeuw op Instagram. 'Maar wel als ik een hele week lekker heb gewerkt. Nu zijn alle dagen exact hetzelfde. En ik vertik het om elke dag een glas wijn in te schenken, want dat is ook niet goed.'

Article continues after the ad

Vreselijk

Kees stelde vorige week dat hij het vreselijk vond om alleen thuis te zitten in coronatijd. 'Soms ben ik jaloers op mensen met kinderen en een partner thuis', zei de vrijgezelle Volendammer. Omdat de opnames voor VT Wonen zijn opgeschort en hij zijn vader niet mag bezoeken omdat die hartpatiënt is, heeft hij ook weinig omhanden.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.