Hugo de Jonge zit sinds de uitbraak van corona niet stil. Een vakantie met het gezin is hem dan ook wel gegund. Zijn vrije dagen besteed de minister deze zomer in Italië. 

Hugo deel behoorlijk wat kiekjes van zijn welverdiende vakantie. Samen met zijn vrouw en kinderen poseert hij voor alle bekende bezienswaardigheden in Italië. Maar buiten de standaard kiekjes, deelt hij ook een selfie met zijn dochter een foto van een heerlijk fietstochtje, de campingplaats en zijn nogal bijzondere badhanddoek. 'Familytime 🇮🇹'', schrijft De Jonge bij de plaatjes. 

De tekst gaat verder onder de post.

Jaren getrouwd

Hugo de Jonge is al jaren samen met zijn Mireille. 'Wij zijn al sinds de middelbare school bij elkaar. Om precies te zijn sinds 1995, toen we samen in de vijfde klas van de havo zaten. Daarna zijn we nooit meer uit elkaar geweest dus Mireille is mijn eerste en grote liefde. Toen we vier jaar samen waren, zijn we getrouwd.'

Article continues after the ad

Twee kinderen

Hugo en Mireille hebben hun liefde bezegeld met twee kinderen: zoon Ismael (15) en dochter Sarah (12). Wat Sarah van het beroep van haar vader vindt? 'Als ik ’s ochtends op mijn telefoon swipe zie ik meteen al vier keer het hoofd van mijn vader staan, dan denk ik: ook goedemorgen. Ik vind het wél leuk om dingen eerder te horen. Dan praten ze erover in de groepsapp en denk ik: wist ik al,' aldus de tiener in het programma Rooijakkers Over De Vloer.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.