Er is eindelijk een klein lichtpuntje voor Patricia Paay. Op de woning van de diva ligt niet langer een beslag meldt de website Bekende buren. De site meldde eerder deze week als eerste dat de Belastingdienst beslag had laten leggen op het huis, dat sinds kort te koop staat. De reden hiervoor? Patricia zou nog flink belasting moeten betalen.

Article continues after the ad

Lees ook: Drama: Belastingdienst legt beslag op huis Patricia Paay

Openstaande schuld

Patricia legde dinsdag uit dat ze afspraken heeft gemaakt met de Belastingdienst over haar openstaande schuld. “Ik heb gezegd: als ik moet betalen, betaal ik wel, maar dat kan ik nu even niet”, legde ze uit aan BuzzE. Dat er beslag werd gelegd op de woning, was volgens haar niet volgens afspraak en dat maakte haar (terecht) boos.

Te koop

Om haar schuld, volgens Patricia een gevolg van een fout in het verleden, te betalen, zette ze haar woning in Lijnden te koop. Het huis staat sinds dinsdag te koop voor 475.000 euro en gelukkig voor haar ligt er niet langer een beslag op. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders | Bron: ANP