Er is eindelijk een klein lichtpuntje voor Patricia Paay. Op de woning van de diva ligt niet langer een beslag meldt de website Bekende buren. De site meldde eerder deze week als eerste dat de Belastingdienst beslag had laten leggen op het huis, dat sinds kort te koop staat. De reden hiervoor? Patricia zou nog flink belasting moeten betalen.

Lees ook: Drama: Belastingdienst legt beslag op huis Patricia Paay

Openstaande schuld

Patricia legde dinsdag uit dat ze afspraken heeft gemaakt met de Belastingdienst over haar openstaande schuld. “Ik heb gezegd: als ik moet betalen, betaal ik wel, maar dat kan ik nu even niet”, legde ze uit aan BuzzE. Dat er beslag werd gelegd op de woning, was volgens haar niet volgens afspraak en dat maakte haar (terecht) boos.

Te koop

Om haar schuld, volgens Patricia een gevolg van een fout in het verleden, te betalen, zette ze haar woning in Lijnden te koop. Het huis staat sinds dinsdag te koop voor 475.000 euro en gelukkig voor haar ligt er niet langer een beslag op. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders | Bron: ANP

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders