Waar een lang en gelukkig huwelijk in eerste instantie uitgesloten leek te zijn voor Ronald en Monique, was er even later toch hoop voor het ‘Married at First Sight’-koppel. Na een dagje varen en paardrijden zoenden de twee, wat Monique – die aan het begin van de huwelijksreis opbiechtte geen seksuele klik te voelen – “zeker niet onprettig” vond. Maar de hamvraag is nu natuurlijk: is het stel nog samen?

Na een valse start tussen Ronald en Monique leek het even alsof het tóch iets ging worden tussen de twee. De bruid zag immers in een grote fout te hebben gemaakt en te snel haar oordeel geveld te hebben, maar op dat moment was het voor haar kersverse man helaas al te laat.

Article continues after the ad

Gekwetst

Het ging Ronald niet in de koude kleren zitten dat Monique zo negatief was aan het begin. “Ik was de eerste dagen zo gekwetst, dat was onbeschrijfelijk”, laat hij weten in Married at First Sight. “Misschien was het dan wel allemaal anders gelopen, maar nu niet.”

Jammer

Samen met presentator Peter van der Vorst blikt het koppel nog één keer samen terug op het liefdesexperiment. Tijdens dat gesprek zegt Ronald dat het misschien beter was geweest als het huwelijk niet door was gegaan. “Je had wel je twijfels”, zegt hij tegen Monique. “Het was een heel mooi begin (…) Maar dat je dan sommige dingen gaat meemaken, dat ze anders is dan dat ze zich normaal voordoet. Dat is bij mij toch een beetje apart geworden.” Dat hij en Monique geen match zijn, noemt hij erg jammer.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: RTL | Flaironline.nl