Anna Nooshin gaat niet langer als vrijgezel door het leven. De vlogger en presentatrice heeft een nieuwe liefde! En het is serieus: de tortelduifjes hebben namelijk al een liefdestatoeage laten zetten. Anna bevestigt nu eindelijk ook zelf de relatie met een zoet kiekje op Instagram.

Nassim Zeta plaatst het lieve plaatje van het kussende stel en schrijft daarbij: 'Mine'. Het stel is waarschijnlijk met elkaar op een romantische liefdesvakantie. Als het nu nog niet duidelijk is, dan weten we het ook niet meer. 

Article continues after the ad

Tattoo

Anna is als een blok gevallen voor Nassim Zeta. Het stel is samen met een stel vrienden naar New York geweest. Daar bezochten ze tattoo artist Jon Boy, en lieten ze elkaars initialen op hun lichaam vereeuwigen. Op Anna's pols prijkt 'NZ', Nassim heeft 'AN' op dezelfde plek. 

Succesvolle zakenman

Nassim is een succesvolle zakenman die meerdere callcenters runt. Hij is geen onbekende in de BN'er-wereld. Nassim kan sterren als Lil' Kleine en André Hazes tot zijn vriendenkring rekenen. 

Vorige relatie

De Holland's Next Top Model-presentatrice verbrak in de zomer haar relatie met Danny Roumimper. Na dertien jaar was de koek op. 'We hebben ervoor gekozen om liefdevol uit elkaar te gaan,' liet Anna destijds weten. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Grazia | Beeld: Peter Smulders