Na een rustig voorstelrondje en vijf succesvolle matches ging ‘Married At First Sight’ vorige week glansrijk van start. In de tweede aflevering van gisteravond bleek echter dat één van de huwelijken al voor het jawoord op de klippen liep; Bo (27) trok zich terug uit het programma, waardoor Nick (28) zonder ‘perfecte match’ achterbleef.

Supermarktmedewerkster Bo zei het toch niet aan te durven om in een televisieprogramma in het huwelijksbootje te stappen met een totaal onbekende. Enkele weken voor de grote dag stuurde ze presentator Peter van der Vorst een mailtje dat ze “echt niet meer kon”. “Ik was nieuwsgierig naar de testen en ik wilde echt verder. Totdat Peter mijn naam ineens noemde. Trouwen is toch een groot ding. Ik dacht: Oké, we gaan ervoor. Maar ik werd er niet gelukkiger van. Ik werd echt ziek, zo eng vond ik het. Op deze manier, nee, toch niet”, legde ze in de uitzending uit.

Second best

Even leek het huwelijk van Nick in het water te vallen. Gelukkig bleek hij een tweede goede match te hebben. Met een andere vrijgezel had hij een op papier bijna evengoede match, maar de professionals kozen voor Bo vanwege een beter leeftijdsverschil. En met Bo’s vertrek, maakte Maxime (30) haar entree. Op Slot Zeist gaf zij haar jawoord aan Nick, die p het eerste gezicht aardig tevreden leek met zijn bruid. In een voorproefje zagen we de twee al zoenen, dus de twee lijken een vliegende start te maken. Of de match ook daadwerkelijk made in heaven is, zullen de volgende afleveringen uitwijzen.

Nieuw seizoen

Married at First Sight begon vorige week aan het vierde seizoen, de laatste reeks met Peter van der Vorst als presentator. Dit jaar meldden zich maar liefst 1500 vrijgezellen aan voor de blinde zoektocht naar de ware – een record. Naast Nick en Maxime zijn ook Pascal en Mirjam, Ronald en Monique, Peter en Paul en Joost en Milly gematcht. Na hun huwelijk gaan ze samen een week op huwelijksreis, waarna ze enkele weken verplicht moeten samenwonen.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: RTL | Flaironline.nl