Joop van den Ende (79) en zijn echtgenote Janine (64) zijn dolgelukkig. Hun dochter Iris (31) is vlak na Pasen bevallen van zoontje Liam.

‘Iris en Vincent wisten dat ze een zoontje zouden krijgen,’ vertelt perswoordvoerder Eline Reijmer aan Story. ‘Alles is goed gegaan en ze geniet van haar zwangerschapsverlof.’ Met de komst van de kleine Liam zijn Joop en Janine voor de eerste keer grootouders geworden, iets waar ze al lange tijd op hoopten. Daar maakte Joop geen geheim van. ‘Al is dat natuurlijk een keuze van Iris en haar man,’ zei hij eerder tegen Story. ‘Ik bemoei me daar nooit mee. Ik vraag er ook niet naar. Maar als ik mensen in mijn omgeving met hun kleinkinderen zie, lijkt me dat wel heel leuk. We hebben er nu ook de tijd voor.’ Iris, directeur van het mediabedrijf MediaLane, en haar man Vincent zijn jeugdliefdes. In de zomer van 2018, toen ze elf jaar samen waren, trouwden ze op het Spaanse Mallorca. 

DOOR KARIN RIETHOVEN | FOTO EDWIN SMULDERS

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 15 ligt nu in de winkel of lees het artikel via  Magazine.nl 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.