Goed nieuws voor alle fans van 'De Verraders': er is een tweede seizoen op komst. Hoewel in deze editie de kandidaten de saboteurs nog moeten zien te ontmaskeren en er pas twee afleveringen zijn uitgezonden, heeft RTL er vertrouwen in.

Peter van der Vorst laat weten dat ze droomcijfers hebben bereikt voor een nieuw programma. 'Daarom bestellen we nu al een nieuw seizoen van dit bloedstollende psychologisch avontuur. Het is ook mooi om te zien hoe groot de belangstelling vanuit het buitenland is. Van België tot aan de Verenigde Staten, zenders tonen serieuze interesse. Daar zijn we trots op.'

Article continues after the ad

Cryptische hint

Ook op Instagram werd een cryptische hint gedeeld. Wat emoji's werden gedeeld met daarbij de vraag: '(Ver)raad jij wat hier staat? 👀' Daar hoefden fans niet lang over na te denken. 'De Verraders seizoen 2?', reageert iemand. Hierop wordt al snel bevestigend gereageerd. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

De Verraders

In De Verraders, van de Nederlandse producent van Wie is de Mol?, proberen achttien BN'ers een schat te bemachtigen. Onder hen bevinden zich echter drie verraders die de buit voor zichzelf willen houden. Elke aflevering 'vermoorden' zij een medekandidaat en proberen ze de andere getrouwen op het verkeerde been te zetten. Ook wordt elke aflevering de kandidaat verbannen die volgens de rest het meest verdacht is en onthult hij of zij vervolgens zijn rol. Anders dan bij Wie is de Mol? weten de kijkers al vanaf de eerste aflevering wie er liegen over hun rol.

Bron: Boulevard | Beeld: William Rutten (RTL)

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.