Begin oktober maakte Pauline Wingelaar het trieste nieuws bekend dat haar dochtertje met 22 weken was overleden. Ook in Echte Gooische Moeders komt dit grote verlies aan bod en dat zorgt voor emotionele eerste beelden.

'Soms loopt het leven anders dan gedacht', horen we Pauline zeggen in de trailer. 'En gebeuren er vreselijke dingen. Dit is wel het echte leven en daarom wil ik mijn verhaal met jullie delen.'

Emotioneel

'Ik zou haar graag nog één keer willen vasthouden...', vertelt Paulien in het emotionele fragment wanneer ze haar verdriet deelt met haar vriendinnen. 'Samen kunnen we alles aan', sluiten de Gooische moeders de trailer af. Seizoen 2 is vanaf 25 november te zien op Videoland.

Tekst gaat verder onder de post.

Article continues after the ad

Complicaties 

Op 30 september beviel Pauline Wingelaar veel te vroeg van dochtertje Belle Bisschop van Tuinen, die vanwege haar vroeggeboorte (bijna 22 weken) is overleden. De laatste weken in haar zwangerschap deden zich ernstige complicaties voor en braken haar vliezen al bij 20 weken. 'Madeliefje (zo noemde ik haar in mijn buik) en ik hebben samen zo hard gevochten tegen de natuur, want zolang ons meisje niet opgaf, deden wij het ook niet..', schreef ze in de post waarin ze het verdrietige nieuws bekend maakte. 

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.