Ondanks de vermeende mishandeling en hun soms explosieve relatie ging het gerucht dat Jaimie Vaes en Lil' Kleine (Jorik) met elkaar zouden gaan trouwen.

Ook in het persbericht over de realitysoap van Jaimie stond dat we de aanloop naar het huwelijk en ook de grote dag konden volgen. 

Weg droom

Maar die droom is uit elkaar gespat, want volgens betrouwbare bronnen is het huwelijk voorlopig en waarschijnlijk helemaal afgeblazen.  'Jaimie Vaes is behoorlijk aan het denken gezet. Ze is gaan nadenken. Ze is nu eigenlijk van mening dat ze het allemaal niet meer weet', vertelt presentator Bart Ettekoven in Shownieuws

Jorik wil wel

Jorik wil dolgraag nog steeds trouwen. 'Maar voor Jaimie staat er een heel groot vraagteken achter die trouwerij. Jorik zal flink moeten veranderen als dat huwelijk überhaupt ooit nog plaats gaat vinden', aldus Bart.

Article continues after the ad

Mishandeling

Een paar weken geleden barstte de bom op Ibiza. Jorik wordt ervan verdacht Vaes te hebben mishandeld. De rapper werd opgepakt door de politie. Bronnen vertelden dat Jaimie gewond en bebloed de lobby van hun hotel binnen rende. Haar kleding zou zijn gescheurd en de hotelkamer vernield.

Bij papa

Een paar dagen later werd de zaak geseponeerd. Vorige week keerde Jaimie terug naar Nederland voor werk, en liet hun zoontje achter bij Jorik en de oppas.

Bron: Shownieuws Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.