Het is alweer een maand geleden dat Fernando Ricksen overleed aan de gevolgen van ALS. Het gemis is nog elke dag groot, zeker voor zijn vrouw Veronika.

Ze deelt dan ook een emotionele terugblik op Instagram en schrijft: 'Op deze foto was ik vijf maanden zwanger van Isabella en nu alweer een maand zonder jou, mijn liefde. Ik zou willen dat je hier was. Mis jou iedere dag, mijn liefde.'

ALS

Fernando Ricksen maakte eind 2013 in De wereld draait door bekend dat de ziekte ALS bij hem was geconstateerd. Enkele maanden daarvoor had hij als speler van zijn eerste liefde Fortuna Sittard afscheid genomen als profvoetballer. De laatste jaren trad Ricksen veelvuldig naar buiten om over zijn ziekte te spreken. Eind maart was hij nog aanwezig bij een benefietwedstrijd ter ere van hemzelf in het Engelse Fleetwood.

Clubs

Ricksen speelde tussen 1993 en 2013 voor de Nederlandse clubs Fortuna Sittard en AZ en daarnaast voor Glasgow Rangers en Zenit Sint-Petersburg. Ook kwam hij 12 keer uit voor het Nederlands elftal.

Article continues after the ad

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.