hugo de jonge vroeger

Hugo de Jonge (43) is als vicepremier, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport én CDA-partijleider een van de bekendste koppen uit de politiek. Maar hoe zag de politicus er, zeg, twintig jaar geleden uit? Dit is hoe Hugo de Jonge vroeger door het leven ging.

De 'coronaminister' deelde een tijdje terug zelf een kiekje uit de oude doos op Instagram. Met een speciale reden natuurlijk. Op de foto zien we de politicus op zijn trouwdag, nu alweer 21 jaar geleden. 

Article continues after the ad

Hugo de Jonge vroeger

De Jonge en zijn vrouw Mireille poseren op een houten brug in hun trouwkostuums. Mireille ziet er prachtig uit in haar bruidsjurk, en ook de minister gooit hoge ogen met zijn klassieke pak. Hoewel Hugo de Jonge vroeger misschien wel een vollere haardos had, is hij verder geen spat veranderd.

'Niks veranderd'

Daar zijn de volgers van de minister het mee eens. De reacties op de jonge Hugo klinken namelijk heel positief. 'Niks veranderd!' schreef een volger onder de foto. Ook riep het kiekje reacties op bij bekende Nederlanders. 'En toen "gewoon" zwarte schoenen aan...', aldus Jan Smit, doelend op de flamboyante schoenen die zo kenmerkend zijn voor de minister.

Jeugdliefde

Op de trouwfoto zien we de minister met zijn vrouw, jeugdliefde Mireille. 'Wij zijn al sinds de middelbare school bij elkaar. Om precies te zijn sinds 1995, toen we samen in de vijfde klas van de havo zaten,' vertelde De Jonge tegen Story. 'Daarna zijn we nooit meer uit elkaar geweest dus Mireille is mijn eerste en grote liefde. Toen we vier jaar samen waren, zijn we getrouwd.' Hugo en Mireille hebben twee kinderen: zoon Ismael (15) en dochter Sarah (12).

Hugo en Mireille tijdens Prinsjesdag 2019.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.