Bridget Maasland heeft haar ouders verrast met een appartement. Op haar Instagram deelt de blondine een korte video waarin ze de sleutels aan haar ouders overhandigd.

Het was voor Bridget een langgekoesterde droom om een huisje te kopen voor haar vader en moeder. 'Droom komt uit, ik heb een appartement voor mijn ouders gekocht! 💕💕💕 ,' schrijft ze op Instagram.

Article continues after the ad

Een eigen huis

In de video overhandigd de presentatrice de sleutel aan haar ouders. 'Kijk eens, voor jullie', hoor je Bridget enthousiast roepen. 'Jullie eigen huis!' Haar ouders zijn duidelijk overweldigd door dit mooie cadeau. 'Ja eindelijk, hoe gaaf!' zegt de moeder van Bridget. Wel moet er nog verbouwd worden dus de ouders van Bridget moeten nog heel even wachten totdat ze er daadwerkelijk in kunnen. 

'Lekker hoekie'

Bekend Nederland is onder de indruk van het cadeautje van Bridget. Quinty Trustfull schrijft: Wow. Wat mooi en lief! En ook Fatima Moreira de Melo laat weten het appartement een 'lekker hoekie' te vinden.

Verbouwing

Het appartementje is nu nog kaal en leeg. Daarom vraagt een van de volgers van Bridget of het nieuwe huisje van haar ouders ook te zien is als het helemaal af is. 'Tuurlijk🙏 ' antwoord Bridget daarop.

De tekst gaat verder onder de video

Huwelijk met André

Pas kwam Bridget weer in het nieuws nadat André Hazes - waarmee ze begin 2020 een relatie begon - een huwelijksaanzoek deed aan Monique Westenberg. In de 538-ochtendshow reageerde ze voor het eerst op de verloving.  'Hartstikke leuk! Ik ben echt heel blij voor ze. Serieus!' Toch haalt ze nog wel even lichtjes uit naar haar ex. 'Ik ben alleen wel heel erg benieuwd wie hij volgend jaar met kerst gaat vragen!', grapt ze. 'Maar verder vind ik het hartstikke leuk.' Die sneer komt echter niet uit het niets, zo blijkt nu. Wanneer Bridget op Instagram onder meer 'een afgelikte boterham' wordt genoemd, laat de presentatrice het daar niet bij. Integendeel, ze geeft tekst en uitleg. 'Ik ben niet jaloers, ik zeg nooit wat maar ik vind wel dat ik een grap mag maken als ik een zelfde huwelijksaanzoek heb gekregen afgelopen kerst', begint de blondine.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.