Story kan vandaag de eerste foto's delen van André Hazes (27) en zijn vermoedelijk nieuw vlam Sarah van Soelen (25). Hoewel het hart van de zanger dus al bij een andere vrouw ligt, heeft hij wel nog een bijzonder aandenken aan Monique Westenberg (43) op zijn lichaam staan.

Vlak voordat de bom barstte, besloot André om zijn relatie met de Monique te laten vereeuwigen. De verlovingsdatum van de twee zou nu in de hals van de zanger prijken, zo meldt de Telegraaf. 

Article continues after the ad

Uit de lucht vallen

Vorige week meldde Monique al op Instagram dat de breuk een paar dagen eerder voor haar uit de lucht was komen vallen. Volgens Hazes ging het al langer slecht tussen de twee, dus de keuze voor een tatoeage is op zijn minst opvallend te noemen. 'De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen. De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet', schreef Westenberg op Instagram.

Ten huwelijk

André en Monique waren sinds vorig jaar februari weer bij elkaar, nadat de zanger enkele maanden een relatie met Bridget Maasland had gehad. De tijdelijke breuk vormde de inspiratie voor zijn laatste album Thuis, waarop hij tot in detail over zijn turbulente liefdesleven zingt. Op 12 december vroeg André Monique ten huwelijk. Story kon onthullen dat het nu toch echt over en uit was tussen de twee.

Bron: ANP, De Telegraaf | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.