Edwin Smulders: ‘Koningsdag was ook dit jaar weer een ontzettend lange dag voor mij. Om kwart voor zeven ’s morgens moest ik me (samen met mijn collega’s) bij het perscentrum in Groningen melden. Daar krijg je dan te horen in welk persvak je mag staan. Maar de koninklijke familie arriveert pas om elf uur. Je staat dus een paar uur te wachten voordat je aan het werk kan gaan. Vervolgens werden we met een bus naar een ander persvak gebracht, waar we na anderhalf uur wachten de Oranjes konden fotograferen bij hun afscheid. Natuurlijk had ik op deze bijzondere dag wel weer mijn trap bij me om over de hoofden van het publiek de leukste foto’s te kunnen maken. Na het vertrek van de koninklijke familie ben ik snel naar huis gereden en ben ik tot diep in de avond bezig geweest om uit mijn duizenden foto’s een selectie voor Story te maken. Maar ik doe het elk jaar weer met veel plezier, want ik vind het nog steeds ontzettend leuk om aan de lezers te laten zien wat mij allemaal is opgevallen tijdens Koningsdag.’

Bekijk alle foto's van Edwin in Story editie 18. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Check 't via Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Hollandse Hoogte

 

Chantal Janzen is klaar met alle gebroken nachten en besluit baby Bobby wat kennis bij te brengen. 

Op haar Instagram plaatst ze een foto van Bobby in een draagzak waar ze bij schrijft: 'Hier heb ik ‘m net verteld dat ie het vanaf morgen echt uit z'n hoofd moet laten om iedere dag rond 4.45u z'n luier vol te gooien en daardoor niet meer gaat slapen. Wij mensen kakken overdag, ok? Ok. #zotezienbegrijptiehet'

Veel volgers moeten lachen om de foto en opmerking, maar het nachtelijke verschoon-moment is voor meer mensen herkenbaar. Daar speelt Chantal Janzen handig op in door de tekst onder haar post af te sluiten met: #werommelenallemaalmaarwataanmensen.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, instagram

Het lijkt erop dat Brad Pitt en Angelina Jolie iets meer tot elkaar zijn gekomen in hun 'vechtscheiding'. Volgens een bron zou Angelina een handreiking naar Brad hebben gedaan om er samen uit te komen wat betreft co-ouderschap. 

Brad en Angelina zouden elkaar 'stiekem' ontmoet hebben bij haar thuis. "Het was de eerste keer dat ze bij elkaar kwamen om dingen door te spreken en een beslissing te maken in het belang van hun zes kinderen. Het was een succes en ze willen dit graag voortzetten", aldus de bron. "Angelina was klaar met moddergooien en wil graag met Brad tot een oplossing komen. Brad heeft al die tijd de vrede bewaard tussen hen en kijkt er naar uit om een rustigere situatie voor de kinderen te realiseren."

Drank en drugs

Jolie vroeg op 20 september 2016 de scheiding aan van Brad en sindsdien leefde het voormalige glamourkoppel in onmin met elkaar. Angie beweerde dat Brad teveel dronk en drugs gebruikte, wat resulteerde in een 'vervelende verhouding met hun kinderen'. Volgens Brad is dit onzin en wil hij juist niets liever dan veel tijd met zijn kinderen doorbrengen, waartoe hij naar eigen zeggen 'prima in staat is'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP