Edsilia Rombley geniet met volle teugen van Ladies of Soul, de gelegenheidsformatie van vrouwen waarmee ze al vijf jaar achtereen in de Ziggo Dome staat. Het eerste lustrum vieren ze vrijdag 23 en zaterdag 24 maart met twee shows en JT Taylor die zijn hit Celebration komt zingen.

“Het wordt weer een te gekke show, met pop, soul en ballads. Ik geniet er zo van, hoe alles bij elkaar komt. Elke lady brengt een eigen element in de show. Het is te gek te horen hoe het knalt, met de band en de dansers erbij”, zegt Edsilia. “Het is ook ieder jaar weer spannend of het lukt om elk jaar een buitenlandse artiest naar Nederland te kunnen halen.”

De Ladies of Soul bestaan naast Edsilia uit Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer. Trijntje Oosterhuis, voorheen ook een van de Ladies, komt dit jaar tijdens de lustrumeditie als special guest. Edsilia: “We zijn heel blij met de komst van Trijntje, gelukkig laat haar agenda het toe om te komen.”

Dansen

Andere gastartiesten dit jaar zijn JT Talyor, de voormalig leadzanger van Kool & The Gang die vanaf eind jaren zeventig hits aaneen reeg als Ladies Night, Cherish, Get Down On It en Fresh. Leona Philippo, die deze maand bekendmaakte dat ze in verwachting is, is voor de tweede keer van de partij. Het vrouwencollectief strikte dit jaar ook nog Kimberly Maasdamme van The Voice of Holland.

Zelf neemt Edsilia zich voor om in een van de showblokken te dansen. Ze was vorig jaar een van de deelnemers van Dance Dance Dance. ‘’Mijn hoofd zegt ja, maar mijn lichaam zegt nee.”

Beetje fan

Dat de Ladies alweer vijf jaar de Ziggo Dome vullen, doet Edsilia beseffen dat de tijd vliegt. “Boem, ineens staat alweer een show voor de deur en moeten we alles in de praktijk brengen wat we in ons hoofd hadden bedacht. Ik geniet op het podium en van het concept. We zijn geen groep, we zijn allemaal solozangeressen en allemaal een beetje fan van elkaar.”

“We verschillen van elkaar, maar kunnen ook goed blenden. Het is bijna iets magisch, met een te gek repertoire en een goed team. Elk jaar worden we beter en leren we wat wel en niet goed werkt.”

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: ANP | Bron: ANP 

Wesley Sneijder nam onlangs afscheid van het Nederlands elftal. Maar het lijkt erop dat hij samen met Yolanthe óók afscheid neemt van zijn vaderland. Blijven de twee in Qatar of lonkt er een andere exotische plek? 

Sinds de verhuizing naar Qatar is Yolanthe Sneijder vaker in Nederland te vinden dan thuis bij haar Wesley. Maar dat heeft een reden, zo vertelt Yolanthe aan Story. ‘De afgelopen tijd ben ik vooral heel vaak in Nederland geweest voor werk. En dus niet daar.’ Daardoor doken geruchten op dat het niet meer zou boteren tussen de echte-lieden. Klinkklare onzin, volgens Yolanthe. ‘Het gaat hartstikke goed tussen Wes en mij!’ En dat straalde het stel ook uit toen Wesley onlangs in de Johan Cruijff ArenA afscheid nam van het Nederlands elftal en haar legioen. Als gezin namen Wesley, Yolanthe, (stief)zoon Jessey en zijn halfbroertje Xess Xava na afloop van Wesley’s laatste wedstrijd bij Oranje plaats op de middenstip. En ze straalden puur geluk uit. Volgens Yolanthe is haar werk dan ook de enige reden dat ze méér in Nederland vertoeft dan in Qatar, maar: ‘Als ik er ben, heb ik het naar mijn zin. We hebben het er goed, hoor.’ Op de vraag of hun toekomst in Nederland ligt, antwoordt Yolanthe: ‘Ik weet nog niet of wij ooit terugkomen naar Nederland. Dat hangt van Wesley af. Het kan ook zijn dat onze toekomst ergens anders ligt. Ik vind het moeilijk om dat nu te voorspellen.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Geruchten dat haar relatie met Ramon op de klippen is gelopen, worden in Story eindelijk door Berget Lewis bevestigd. ‘Het liep niet tussen ons.’ Maar wie denkt dat Berget met liefdesverdriet rondloopt, slaat de plank mis.

Nadat haar eenjarige huwelijk met Sebastiaan van Rooijen strandde, vond zangeres Berget Lewis (46) nieuw liefdesgeluk bij Ramon. Ze was erg zeker van hun relatie toen ze in 2015, een jaar nadat ze elkaar hadden ontmoet, gingen samenwonen. Berget vertelde in Story: ‘Dat is toch een behoorlijk commitment. Dan zeg je toch tegen elkaar: We willen samenblijven. Voor mijn gevoel doe ik ook niets te snel. Ramon en ik zijn nu ruim een jaar samen. We zijn geen jonge mensen, die in een vlaag van verliefdheid zijn gaan samenwonen. We weten heel goed wat we aan elkaar hebben.’ Berget vertelde zelfs dat ze een huwelijksaanzoek zou accepteren. Maar van een bruiloft kwam het niet.  

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP