Edsilia Rombley geniet met volle teugen van Ladies of Soul, de gelegenheidsformatie van vrouwen waarmee ze al vijf jaar achtereen in de Ziggo Dome staat. Het eerste lustrum vieren ze vrijdag 23 en zaterdag 24 maart met twee shows en JT Taylor die zijn hit Celebration komt zingen.

More content below the advertising

“Het wordt weer een te gekke show, met pop, soul en ballads. Ik geniet er zo van, hoe alles bij elkaar komt. Elke lady brengt een eigen element in de show. Het is te gek te horen hoe het knalt, met de band en de dansers erbij”, zegt Edsilia. “Het is ook ieder jaar weer spannend of het lukt om elk jaar een buitenlandse artiest naar Nederland te kunnen halen.”

De Ladies of Soul bestaan naast Edsilia uit Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer. Trijntje Oosterhuis, voorheen ook een van de Ladies, komt dit jaar tijdens de lustrumeditie als special guest. Edsilia: “We zijn heel blij met de komst van Trijntje, gelukkig laat haar agenda het toe om te komen.”

Dansen

Andere gastartiesten dit jaar zijn JT Talyor, de voormalig leadzanger van Kool & The Gang die vanaf eind jaren zeventig hits aaneen reeg als Ladies Night, Cherish, Get Down On It en Fresh. Leona Philippo, die deze maand bekendmaakte dat ze in verwachting is, is voor de tweede keer van de partij. Het vrouwencollectief strikte dit jaar ook nog Kimberly Maasdamme van The Voice of Holland.

Zelf neemt Edsilia zich voor om in een van de showblokken te dansen. Ze was vorig jaar een van de deelnemers van Dance Dance Dance. ‘’Mijn hoofd zegt ja, maar mijn lichaam zegt nee.”

Beetje fan

Dat de Ladies alweer vijf jaar de Ziggo Dome vullen, doet Edsilia beseffen dat de tijd vliegt. “Boem, ineens staat alweer een show voor de deur en moeten we alles in de praktijk brengen wat we in ons hoofd hadden bedacht. Ik geniet op het podium en van het concept. We zijn geen groep, we zijn allemaal solozangeressen en allemaal een beetje fan van elkaar.”

“We verschillen van elkaar, maar kunnen ook goed blenden. Het is bijna iets magisch, met een te gek repertoire en een goed team. Elk jaar worden we beter en leren we wat wel en niet goed werkt.”

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: ANP | Bron: ANP 

Sandra Reemer, die anderhalf jaar geleden overleed aan borstkanker, is herenigd met haar ouders. Negen maanden na haar dood overleed haar vader Frans, die het verlies van zijn beroemde dochter niet kon verwerken. Afgelopen week blies Sandra’s moeder Nel haar laatste adem uit. Ook zij treurde in de laatste fase van haar leven elke dag om het gemis van haar oogappel. 

'Mijn ouders waren sterke, kranige mensen die altijd positief in het leven stonden,’ vertelt Frenk Reemer, de broer van Sandra. ‘De dood van mijn zus heeft hen gebroken, hoewel ze dat liever niet aan mijn broer en twee andere zussen lieten merken. Ze hielden van al hun kinderen evenveel, maar Sandra was hun oogappel. Naarmate ze ouder werden, maakten ze zich meer zorgen om haar dan om ons. Misschien was dat wel logisch. Sandra was alleen. Ze had geen relatie en geen kinderen. Als Sandra met iets zat, dan besprak ze dat met onze ouders. Zij vroegen zich weleens af hoe het verder moest met Sandra als zij er niet meer waren. Een jaar voordat Sandra door borstkanker werd getroffen kochten mijn ouders in Sint-Michielsgestel een graf. Ze waren de negentig gepasseerd en wilden alles voor hun afscheid regelen. De kinderen wilden ze niet onnodig opzadelen met problemen. Ze kochten een graf voor drie personen. Het was hun wens dat Sandra later bij hen zou komen te liggen. Wat ze toen niet konden bevroeden was dat Sandra er als eerste begraven zou worden.'

More content below the advertising

Lees het hele verhaal in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Zeven jaar geleden vertolkte Bastiaan Ragas de rol van Willem-Alexander in de televisieserie Beatrix, Oranje onder vuur. Graag had de acteur een reactie van de koning ontvangen en hij hoopt nog steeds op een uitnodiging voor een lunch. ‘Door de serie steeg zijn populariteit met twintig procent...’

Het was zeven jaar geleden de rol van zijn leven. Bastiaan Ragas (47) kroop voor de televisieserie Beatrix, Oranje onder vuur in de huid van (toen nog) kroonprins Willem-Alexander. Om hem geloofwaardig te spelen, kwam Bastiaan acht kilo aan en liet hij zijn haar groeien. Hoewel het alweer enige tijd geleden is, denkt Bastiaan nog veel aan die periode. ‘Ik heb toen een aardig inkijkje in zijn leven kunnen krijgen,’ vertelt Bastiaan aan Story. ‘Het is net of je dan iemand kent. Terwijl dat natuurlijk niet zo is.’ Nadien heeft Bastiaan nooit iets gehoord van Willem-Alexander. ‘Het zou natuurlijk ontzettend leuk zijn geweest als hij een reactie had gegeven. Op wat voor manier dan ook. Maar dat is niet gebeurd. Jammer, ook omdat ik heb begrepen dat zijn populariteit na het uitzenden van deze serie met twintig procent was gestegen. Voor en na de serie is er een poll geweest en daaruit bleek dat hij in de ogen van het publiek een stuk sympathieker was geworden. Ik ben blij dat ik daaraan heb kunnen bijdragen, haha.’

More content below the advertising

Lees het hele verhaal in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders