Ivo Niehe (74) scoort al veertig jaar met zijnTV Show. Recent mocht de presentator hiervoor zelfs een oeuvreprijs in ontvangst nemen. Een complimentenregen van het thuisfront kan Ivo echter vergeten...

TV Show

Ivo Niehe’s TV Show bestaat veertig jaar en dat wordt elke zondagavond (tot en met 7 februari) gevierd op NPO1. In 40 Jaar TV Show worden hoogtepunten uit het verleden afgewisseld met nieuwe interviews met binnen- en buitenlandse sterren. Het programma is de langstlopende personalityshow ter wereld, waarvoor Ivo afgelopen oktober al in het zonnetje werd gezet tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. ‘Ik wil nu janken, maar dat doe ik niet,’ stamelde Ivo, toen hij van Paul de Leeuw een Televizier Oeuvre-Ring kreeg.

Van grote waarde

Deze onderscheiding werd slechts drie keer eerder uitgereikt aan een tv-persoonlijkheid die van grote waarde is geweest, te weten: Willem Duys (1974), Mies Bouwman (2009) en Linda de Mol (2015). Ivo vindt het fantastisch dat zijn naam aan dit rijtje is toegevoegd. Het betekent echter niet dat hij nu aan stoppen denkt. ‘Zolang ik dit volhoud is dit heerlijk,’ vertelt Ivo in AD Magazine. De programmamaker heeft wel aan zijn cameraploeg gevraagd hem te waarschuwen als hij op een karikatuur van zichzelf gaat lijken. ‘Dan hou ik ermee op. Maar ik heb nog energie voor tien.

Beeld: Peter Smulders
Dit artikel komt uit Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.