Het verlies van hun zoontje Reinout jr. is inmiddels zeventien jaar geleden en in het leven van Reinout en Daniëlle Oerlemans neemt het jongetje nog altijd een belangrijke plaats in. Hun vier kinderen weten precies wat er is gebeurd en wat dat met hun ouders deed. Zij mochten de brieven lezen die Reinout destijds aan zijn overleden zoontje schreef...

Groot gezin

Reinout Oerlemans (49) en zijn twee jaar jongere vrouw Daniëlle zijn dol op hun kinderen Thijmen (19), Fiene (16), Benjamin (14) en Katelyn (11). Maar nog altijd is er het pijnlijke besef dat hun gezin uit vijf kinderen had kunnen bestaan. Anderhalf jaar na de geboorte van Thijmen raakte Daniëlle opnieuw in verwachting. Van meet af aan wisten Reinout en Daniëlle dat ze een groot gezin wilden. Ze waren dan ook dolgelukkig dat het Daniëlle gegeven was om zo snel weer zwanger te raken.

Zes maanden zwanger

Maar in maart 2003, toen het stel elkaar precies vijf jaar kende, sloeg het noodlot toe. Daniëlle was zes maanden zwanger toen bij een controle bleek dat haar ongeboren kindje was overleden. In het ziekenhuis moest de bevalling worden opgewekt om hun zoontje, dat ze Reinout Daniël jr. noemden, ter wereld te brengen. Bij de begrafenis, een paar dagen later, waren alleen Reinout en Daniëlle aanwezig. Ze wilden in heel kleine kring afscheid nemen.

Dit artikel komt uit Story. Editie 47 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.