Tien jaar lang lag de focus 
van Annette Barlo op haar gezin, maar ze is weer volop aan het acteren geslagen. Haar man Frank steunt haar, maar de terugkeer van zijn vrouw in de schijnwerpers maakt hem ook onzeker.

Hoewel Annette Barlo en haar man Frank Timmer al negentien jaar samen zijn, waarvan bijna zeven jaar getrouwd, is de tv-producent nog altijd bang om haar te verliezen. Zeker nu Annette weer aan de slag is gegaan als actrice. ‘Hij staat achter me en is trots, maar natuurlijk is het lastig als je vrouw in de spotlights staat. Daar kun je als partner onzeker van worden. Maar zolang je erover praat, is er niets aan de hand, want dan kun je de twijfel wegnemen,’ aldus de voormalige Oppassen-actrice.

‘Voor alle relaties geldt: communicatie is het sleutelwoord. Gooi gewoon op tafel wat er speelt, punt. Dan kunnen er ook geen ir- reële verhalen in je hoofd gaan rondspoken.’ Ze vervolgt: ‘Ik heb ook weleens periodes gehad dat ik onzeker was, of bang om Frank te verliezen. Ben ik wel leuk genoeg? Zeik ik niet te veel? Want ja, ik heb ook mijn onhebbelijkheden; ik kan ook heel erg níét leuk zijn.’ Toch staat hun huwelijk nog steeds als een huis.

Het hele verhaal lees je deze week in Story 43. Nu in de winkel!

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders