Tien jaar lang lag de focus 
van Annette Barlo op haar gezin, maar ze is weer volop aan het acteren geslagen. Haar man Frank steunt haar, maar de terugkeer van zijn vrouw in de schijnwerpers maakt hem ook onzeker.

Hoewel Annette Barlo en haar man Frank Timmer al negentien jaar samen zijn, waarvan bijna zeven jaar getrouwd, is de tv-producent nog altijd bang om haar te verliezen. Zeker nu Annette weer aan de slag is gegaan als actrice. ‘Hij staat achter me en is trots, maar natuurlijk is het lastig als je vrouw in de spotlights staat. Daar kun je als partner onzeker van worden. Maar zolang je erover praat, is er niets aan de hand, want dan kun je de twijfel wegnemen,’ aldus de voormalige Oppassen-actrice.

‘Voor alle relaties geldt: communicatie is het sleutelwoord. Gooi gewoon op tafel wat er speelt, punt. Dan kunnen er ook geen ir- reële verhalen in je hoofd gaan rondspoken.’ Ze vervolgt: ‘Ik heb ook weleens periodes gehad dat ik onzeker was, of bang om Frank te verliezen. Ben ik wel leuk genoeg? Zeik ik niet te veel? Want ja, ik heb ook mijn onhebbelijkheden; ik kan ook heel erg níét leuk zijn.’ Toch staat hun huwelijk nog steeds als een huis.

Het hele verhaal lees je deze week in Story 43. Nu in de winkel!

Beeld: Peter Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders